Anita Soul a Rytmus spolu v bazéne?

Anite Soul ide karta. Nedávno nahrala duet Ľudia s Monikou Bagárovou a už zajtra ju čaká exkluzívny koncert a oslava narodenín. A pritom sa ešte stihla voziť v Cadillacu a pózovať kameramanovi pred plným bazénom! To všetko v novom klipe s Rytmusom a s Igorom Kmeťom mladším.

Keď sa spojí Rytmus, Anita Soul a Igor Kmeťo mladší, nemôže vzniknúť nič iné ako skladba, ktorá ma štýl, drive a neuveriteľnú energiu. Možno aj preto ju nazvali jednoducho – Ona má štýl!

IMG_6825.jpeg

„Pesnička Ona ma štýl je dobrá funkovica. Čisté deväťdesiate roky. Má dobrý zvuk, tempo a je obohatená o sexy ženský spev.“ Komentoval skladbu Rytmus a zároveň spolu s Igorom Kmeťom mladším dodal: „Skladba má veľmi pozitívny náboj i text, ktorý je o hudbe a jej sile. Vyjadruje to, čo cítime, keď sa hýbeme, keď tancujeme. Jednoducho je to o láske k hudbe, lebo hudba sama prináša ľuďom radosť i uspokojenie.“

Aj keď sú Anita s Rytmusom dlhoroční priatelia, až teraz sa im podarilo nahrať spoločnú skladbu.

IMG_6872.jpeg

„S Rytmusom sa poznám už roky. Vždy sme si hovorili, že by sme mohli urobiť nejakú spoločný song a teraz to na podnet Igora Kmeťa ml. konečne vyšlo. Pozval si nás oboch do svojej skladby, z čoho sa všetci veľmi tešíme. Pesnička je výborná, letná a pohodová. Verím, že sa našim fanúšikom bude páčiť.“ Prezradila Anita Soul.

Autorom skladby je Igor Kmeťo ml. a o jej text sa postarali všetci traja účinkujúci Igor, Anita i Rytmus. Videoklip sa nakrúcal pri bazéne v Tomášove v areáli Art Hotela Kaštieľ pod taktovkou ambiciózneho mladého režiséra Jána Jančíka známeho pod pseudonymom Double J.

IMG_6891.jpeg

„So samotným námetom klipu prišiel Igor, zvyšok sme potom dorobili spoločne. Dohodli sme sa, že klip bude rovnaký ako skladba, čiže veselý, energický a hlavne funky. Ako hlavné rekvizity sme využili bazén, Cadillac a dobrú zábavu.“ Pousmial sa režisér videoklipu Ján Jančík.

Talent Jána Jančíka v minulosti okrem Anity a Rytmusa stihli využiť už aj hip hoperi Kali, Bacil, Rakby, Momo, Vladis či petržalská formácia H16.

IMG_6969.jpeg

„S Anitou točím už druhý videoklip a s Rytmusom to tiež nie je prvá spolupráca. Dobre sa mi s nimi robí. Sú to profesionáli a je to cítiť. Postavia sa pred kameru, dáme pár záberov a je to vybavené. To, čo s nimi nakrútim za desať minúť, robím s niektorými aj dve hodiny. Jednoducho, Anita i Rytmus, sú ľudia, s ktorými keď spolupracuješ, tak to nemôže dopadnúť zle.“ Tešil sa z opätovnej spolupráce režisér Double J.

Nová skladba Ona má štýl bude na debutovom sólovom albume Igora Kmeťa ml. Nový album chystá aj Anita Soul. S podporou produkčnej spoločnosti B4P by sa mal na trhu objaviť ešte tento rok.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Liana Matušková
Publikoval: Redakcia GREGI.NET