Ani letos se Majáles Ostrava neobejde bez Majálesového měsíce!

Tradice jsou k tomu, aby se dodržovaly, a proto studentské oslavy příchodu jara započnou začátkem dubna. Vše odstartuje akce na Masarykově náměstí nesoucí název Zahájení Majálesového měsíce, která se uskuteční 3. 4. 2019 v 13:00.

Celé odpoledne bude doprovázeno workshopy, sportovními a kreativními bloky a také soutěží o lístky na Majáles. Atmosféru historického náměstí doladí místní umělci, česko-japonské centrum i občerstvení, které se neobejde bez dobře vychlazeného pivka. Tím však den nekončí! Pro příznivce dlouhých večerů a pití na čas zde máme Tour de Pub po centru Ostravy.

Ani o pár dní později se nudit nebudete, jelikož 9. 4. 2019 si můžete přijít potrénovat své mozkové závity do Docku na Majálesový Quiz. Tak schválně, kolik věci se vám vybaví, když uslyšíš Majáles, younie, Ostravská univerzita nebo VŠB-TUO?

Dále se můžete těšit na letošní novinku Majálesového měsíce, a to na Blabla fórum, kde se dozvíte tajemství ostravských festivalů. Proto dorazte 17. 4. 2019 do Polo caffé a poslechněte si příspěvky hlavních organizátorů Majálesu, Beats for love a Rainbowrun.

Na dalších dvou akcích Majálesového měsíce se můžete pořádně odreagovat, a to 24. 4. 2019 při Sluno BeerPong & Chill Gril na kolejích VŠB, kde samozřejmě nebude chybět pořádná afterparty a 6. 5. 2019 proběhne Fit day of Majáles, kde se můžete vyřádit již na několika sportovištích Ostravy.

O zakončení Majálesového měsíce a zahájení Majálesu Ostrava 2019 se postará tradiční Majálesový průvod, který pořádně oslaví příchod jara. Také se můžete zapojit do projektů jako je PodejLžičkuPoděkuj, který se uskuteční 27. 4. 2019 nebo Ostravská jde na dřeň ve dnech 9. – 17. 4. 2019.

Veškeré informace naleznete na webu http://www.majalesostrava.cz/
Předprodej vstupenek: http://bit.ly/MajalesVstupenky
Událost: https://www.facebook.com/events/745776852454224/

Zdroj: TS