Anglický producent Trusty na akcii Trap.sk už tento piatok v Batelieri.

V piatok 5teho júla sa uskutoční tučná elektronická párty Trap.sk v bratislavskom klube Batelier. Štýlovo sa tieto akcie držia 140bpm no častokrát zabŕdnu aj do rýchlejších bassových vôd. Štýlovo sa bude párty niesť na hladinách trapu, grime, dubstepu, juke či drum and bassu.

Headlinerom akcie je šéf značky TVL (Ty Vole!?), DJ, producent, promotér, grafik a video maker v jednej osobe. Trusty je music lover, ktorý sleduje najnovšie veci na scéne. Jeho záber je široký a sety sú energetické. Trustyho Ty Vole!? párty sú stále viac oblúbenejšie vďaka pestrosti a kvalitným účinkujúcim. Tracky vydává na labeloch TVL, Meanbucket a IO Lab.

Má za sebou nespočetne veľa remixov a spoluprác. Točí videoklipy nielen pre seba, preto checknite  ‚Železobeton‘ pre MVP alebo ‚Massage Creep‘ od Trusty & Freezer. Trusty nespí a neustále chystá nové mixy a tracky. Jeho aktuálna tvorba nabrala nový rozmer. Posun je poznať po všetkých stránkach, takže sa máme na čo tešiť.

Support mu zabezpečia známi slovenskí producenti a dji Approx aka Robx, Simon Ekhan a Bunkrra. Očakávaj masívny zvuk, príjemnú atmosféru, akciové drinky a zábavu celú noc J  tak zober všetkých pártypeople v tvojom okolí. Viac info na fb evente: https://www.facebook.com/events/144489542401980

Line up:
TRUSTY (UK)
https://soundcloud.com/trusty
Simon Ekhan /SK
 https://soundcloud.com/simon-ekhan
Approx aka Robx /SK
https://soundcloud.com/robx-dubstep-dnb
Bunkrra /SK
https://soundcloud.com/bunkrra

https://youtu.be/O2VXh7Ym5OQ
https://youtu.be/2ckNJmAErqw
https://youtu.be/TiBoiq79-Zk
https://youtu.be/-IEj53CpEqs

Zdroj: Trap.sk