Anglická Stand-Up Comedy v Bratislave!

Baby Blue Banana s hrdosťou uvádza jediný pravidelný večer anglickej stand-up comedy v Bratislave. Pokračujeme v našich mesačných predstaveniach s ďalšími dvomi špičkovými zahraničnými hercami, ktorí priletia špeciálne preto, aby pre nás vystúpili v KC Dunaj v spolupráci so spoločnosťou Expanzia.sk.

20. októbra 2011 19.30
Kevin Hayes (Írsko)
Toby Muresianu (USA) & Dave Thompson (Veľká Británia)
Naživo v KC Dunaj, Nedbalova 3 (4. poschodie)
Lístky: 9 EUR pri rezervácii, alebo 10 EUR pri vstupe.

Kevin Hayes je jeden z najzamestnanejších, najskúsenejších a najpopulárnejších komediálnych hercov v Írsku, ktorý zabáva vo svojej vlasti, spolu s Veľkou Britániou a po celom svete už mnoho rokov. Po ohromne úspešnom septembrovom turné v Maďarsku pre Baby Blue Banana, sme mimoriadne potešení, že Kevin súhlasil, že bude znovu vystupovať na javisku Baby Blue Banana v Bratislava.

S množstvom TV vystúpení na svojom konte a dokonca s pravidelnou rubrikou v najväčších írskych novinách The Irish Post, Kevin Hayes je jedným so špičkových írskych komediálnych talentov už takmer 20 rokov. Jeho štýl aktuálneho, suchého humoru a jemnej satiry je zárukou, že zaujme každé zahraničné obecenstvo. Má mimoriadne schopnosti otočiť situácie, ktoré by v skutočnosti neboli zábavné na skvelé momenty humoru. Prirodzený zabávač a podmanivá osobnosť Hayes najprv svoje obecenstvo ukľudní a potom naň udrie „kameňákom“, keď to najmenej očakáva.

Čo hovoria kritici o Kevinovi Hayesovi:
„Je bystrý, inteligentný a neuveriteľne zábavný“ – Edinburgh Evening News
„Najlepšie na Kevinovi Hayesovi je, že jeho vtipy sú naozaj smiešne, niečo, o čom si niektorí komici myslia, že nie je také dôležité, ako byť múdry“ – The Stage
„Je to skvelý írsky komik. Jeho suchý, jemný humor je úžasný“ – Irish Times
„Jedno z najlepších a najinteligentnejších komédiálnych vystúpení, aké som videl“ – DB Magazine Australia
„Kevin Hayes je stand-up komik pre ľudí, ktorí si mysleli, že nemajú radi stand-up comedy“
– Scot FM

Toby Muresianu prišiel až z Kalifornie, aby pre nás vystúpil a nás teší, že sme ho presvedčili, aby prišiel. Jeho štýl je rázný a inteligentný, ale uvoľnený a seba podnecujúci. Toby začínal so stand-up, keď študoval na vysokej škole výpočtovú techniku a psychológiu. Čerpajúc z tohto zábavného prostredia si získava obecenstvo bystrým, ale neúctivým materiálom o politikoch, vzťahoch a takmer všetkým, okrem výpočtovej techniky a psychológie. Vystupoval po celom svete, ako aj v mnohých televíznych a rozhlasových v USA. Hral vo filme Walt Disneho Underdog (Vyhnanec) a pracoval medzi iným aj pre komediálne rádio National Lampoon Radio.

Našim uvádzačom bude slovenský komik Milan Sedliak, ktorý úspešne spája svoj seba podnecujúci humor s presvedčivým prejavom.

Septembrové vystúpenie v hlavných úlohách s James Dowdeswellom a Pat Burtscherom bolo skutočným hitom, preto čakávame, že aj toto predstavenie bude mimoriadne populárne, takže vrelo odporúčame zavčasu si rezervovať miesta, aby ste predišli sklamaniu. Lístky sú len po 10 Euro a pre tých, ktorí si kúpia lístky vopred online na www.babybluebanana.com je 10 percentná zľava. Tí, ktorí dávajú prednosť platbe v hotovosti pri vstupe, si tiež môžu rezervovať miesta jednoducho zaslaním e-mailu na adresu: reservations@babybluebanana.com, aby sme vedeli koľko lístkov potrebujete.

Baby Blue Banana je hlavným stredoeurópskym organizátorom zábavy v anglickom jazyku, keď prináša komédiu, divadlo, živú hudbu, kvízové večery, večierky a ešte oveľa viac pre obecenstvo v tomto regióne. Teraz, vo svojom treťom roku pôsobnosti Baby Blue Banana úspešne expandovala zo svojej pôvodnej základne v Budapešti, aby sa úspešne uviedla v ďalších troch lokalitách vrátane Bratislavy. Komediálne večery sa konajú v Bratislave najmenej raz mesačne a sú organizované v partnerskej spolupráci s Expanzia s.r.o.. Podrobnosti o akciách organizovaných Baby Blue Banana nájdete na našej webovej stránke: www.BabyBlueBanana.com. Baby Blue Banana prevádzkuje komediálne kluby v partnerskej spolupráci s Mirth Control, jedným z najväčších organizátorov komediálnych vystúpení vo Veľkej Británii, ktorý už prevádzkuje viac než 100 komediálnych klubov vo Veľkej Británii a mnoho ďalších po celom svete. V nadchádzajúcich týždňoch a mesiacoch Baby Blue Banana odštartuje v 8 ďalších európskych mestách a v roku 2012 plánuje uviesť sa v ďalších 20 mestách.

Zdroj: Baby Blue Banana
Publikoval: Redakcia GREGI.NET