Andy Lou vydáva debutový album!

Andy Lou novým singlom a klipom Prirodzená ohlasuje svoj debutový album. Talentovaná slovenská pesničkárka, skladateľka a speváčka, vlastným menom Andrea Loužecká vydáva svoj prvý hudobný projekt v spolupráci s vydavateľstvom Navždy Mladí.

Jej prvé hudobné úspechy prišli v roku 2020, kedy postúpila do televíznych kôl Československej Superstar a zvíťazila v autorskej speváckej súťaži Košický zlatý poklad.

Po týchto úspechoch sa Andy zavrela s hudobníkmi v štúdiu a prichádza s osem pesničkovým EP. Už prvý singel Prirodzená naznačuje, že tento debutový počin znie mimoriadne profesionálne a akusticky. A to hlavne vďaka živým nástrojom, vycibreným spevom a výborným textom. Striedajú sa na ňom rytmické skladby, spomienky , a romanticky znejúce balady.

Skladbou Prirodzená, ktorá v týchto dňoch vychádza aj s dlho očakávaným videoklipom, nás Andy Lou pozýva do svojho bežného dňa a odkrýva to, aká v skutočnosti je. O vizuál sa postaral Ondrej Jurišta, ktorý vystihol speváčkin “vibe”.

„Moje debutové EP je denníkom lások, úsmevných, ale aj menej úsmevných životných situácií. Celé sa to nesie v duchu ľahkosti bytia. Od intímnej lyriky plnej hlbokých odkazov po veselo hravé piesne z bežných situácií tu nájdete všetko. V každej piesni je kúsok mňa. Vlastne, som v nich celá.” Hovorí o albume Andy.

Na tomto hudobnom projekte sa podpísalo tucet slovenských hudobníkov, ako aj Vincent z Lavagance alebo Ivan Kormaňák z IMT Smile.

Textársky sa albumu chopila samotná Andy Lou. Album sa nahrával v štúdiu Navždy Mladí a taktiež v štúdiu LVGNC. O bonusový singel Vesmír sa postaralo štúdio RTVS. Navždy Mladí Label má ideu podporovať mladých, talentovaných umelcov a toto je ich nový projekt.

„Milujem čas strávený v štúdiu so svojimi kolegami. Pri hudbe tvrdím, že aj cesta je cieľ. Je to proces, kedy spoločne objavujeme zakaždým nové spôsoby, ako urobiť skladbu čo najlepšou, a to ma na tom baví najviac.“ spomína Andy.

Andy Lou má v pláne album aj pokrstiť. O tom, kedy a kde nás Andy bude informovať v dostatočnom predstihu.

Link na klip Prirodzená: https://www.youtube.com/watch?v=jmYO_FbaO-w&t=33s
Link na album Andy Lou: https://open.spotify.com/album/7MeO5ZCzOIfBtDwUL9ttD7

Zdroj: TS