Amfik Šírava fest otvorí svoje brány už tento piatok. Príde aj Lunetic.

K slovenskému moru – Zemplínskej Šírave, si to už tento piatok namieria zvučné mená slovenskej hudobnej scény. Chystá sa tu totiž štvrtý ročník obľúbeného Amfik Šírava festu, na ktorom sa počas piatkového večera predstavia kapely Horkýže Slíže, Inekafe, Heľenine Oči ale aj český legendárny boyband Lunetic, ktorý na Šírave hral zatiaľ iba raz a to v roku 1999.    

,, Veľmi sa tešíme na východ Slovenska, kde bola vždy dobrá atmosféra.  Zahrať si na amfiteátri na Šírave presne po 20 rokoch bude určite zaujímavé. Z dievčat, ktoré boli vtedy na koncerte sú dnes mamičky a veľmi radi by sme ich opäť videli na našom koncerte a pospomínali na staré časy “povedal s úsmevom spevák Luneticu Vašek Jelínek. Kapela sa predstaví v plnej štvorčlennej zostave Aleš Lehký, Dávid Škach, Martin Kocián a Vašek Jelínek.

Okrem nich každým rokom dávajú organizátori priestor aj mladým kapelám z východu. Tentokrát sa predstavia S.P.L.N. z Humenného, The Now zo Sniny, či kapela Niečo Navyše z Bardejova. Amfik Šírava fest sa uskutoční už tento piatok 26 júla so začiatkom o 17 hodine. Lístky sú v predaji v sieti ticketportal alebo v obchodnom centre Zemplín v Michalovciach a vstup pre osoby mladšie ako 15 rokov je povolený iba v doprovode zodpovednej osoby.

Zdroj: Boris Karch, Manažér Amfik Šírava fest