Američtí Electric Six poprvé v ČR.

Electric Six z amerického Detroitu se chystají na svou českou premiéru! Ačkoliv na scéně fungují již přes dvacet let, Českou republiku až doteď míjeli. Poprvé u nás zahrají již 2. listopadu v pražském Rock Café. Přijíždí navíc i s nejnovější deskou Bride Of The Devil, která vyšla v říjnu loňského roku. Vstupenky jsou k dostání přímo v klubu, nebo v předprodejní síti GoOut.

Electric Six nejsou na scéně žádným nováčkem. Za dvacet let fungování vydali více jak deset alb a koncertovali po celém světě. V jejich hudbě se mísí žánry od rocku, přes garage až po dance punk a jejich koncerty rozhodně nejsou žádná nuda.

V listopadu se poprvé ukáží i v ČR. Koncert proběhne v pražském Rock Café, kam kapela dorazí s nejnovější deskou Bride Of The Devil, která vyšla v říjnu loňského roku.

Jako support vystoupí hned dvě kapely, britští punkoví Spunk Volcano a domácí dávka rock’n’rollu v podobě Garage Rattlesnakes. Přijďte si užít tuhle jedinečnou, energií nabitou hudební přehlídku.

Premiérový koncert Electric Six proběhne již v sobotu 2. listopadu v klubu Rock Café. Vstupenky jsou k dostání za předprodejovou cenu 300,- (+ poplatky) přímo v klubu, nebo v síti GoOut.

Více info: www.rockcafe.cz
FB event: http://www.facebook.com/events/2089220541170685/

Zdroj: TS