American Authors vydávajú debutový album!

Americká indie kapela American Authors sa po úspechu za veľkou mlákou konečne presúvajú aj do Európy. Pred niekoľkými týždňami do rádiového éteru poslali veľký hit a teraz vydávajú svoj debutový album Oh, What A Life.

Štvorčlenné zoskupenie z Brooklynu funguje síce už od roku 2006, ale veľký zlom prišiel až v minulom roku, kedy American Authors vydali svoj skvelý singel “Best Day Of My Life“. Ten zaznamenal v Amerike slušný komerčný úspech, aktuálne jeho predaj presiahol hranicu 900 000 kusov.

AA_2

Okrem toho pesnička zabodovala aj na Novom Zélande, v Austrálii a Kanade. Pesnička sa naviac zapáčila aj niekoľkým nadnárodným spoločnostiam, ktoré chytľavú pesničku využili do svojich komerčných reklám.

Možno aj vďaka tomu sa o American Authors teraz začína zaujímať aj Európa a skupina je tak jedným z najsledovanejších nováčikov posledných týždňov. K úspechu sledovanej pesničky, ktorá sa už tlačí na popredné priečky britských hitparád, ešte napomáha aj veľmi vtipné video, ktoré v súčasnej dobe atakuje hranicu 10 miliónov videní na YouTube.

 

Celý album je plný podobných chytľavých skladieb, takže o American Author budeme určite tento rok ešte veľa počuť.

Zoznámte sa s nováčikmi z Brooklynu – American Authors! Práve vydávajú svoj debutový album Oh, Whaat A Life.

Album „Oh, What A Life“ na:
Spotify: https://spoti.fi/1jXBnOI
Deezer: https://bit.ly/1qiHXiU
Google Play: https://goo.gl/zyqkp3
iTunes: https://bit.ly/1ecwXUk

https://weareamericanauthors.com
https://www.facebook.com/americanauthors

AA_OhWhatALife

Zdroj: Universal Music s.r.o.