ALYA vydáva nový singel KRÍDLA v spolupráci s TIAN MOON.

Alya v spolupráci s novým interpretom Illuminate, Tianom Moonom spojili sily a výsledkom je chytľavá novinka, ktorá nesie názov Krídla. 

Alya už predchádzajúcimi počinmi pretavila svoj talent do výbornej tvorby. Výnimkou neostane ani novinka KRÍDLA v spolupráci s novým kolegom Tianom Moonom, ktorý pod vedením Illuminate vydáva v podobe tejto spolupráce už druhý singel.

Dvojica mladých interpretov nám tento krát naservírovala príjemnú gitarovú skladbu, ktorá sa ľahko vryje do pamäti.

„Pieseň Krídla vznikla veľmi prirodzene a pomerne rýchlo po tom, čo ma na ňu Tian zavolal. Ja sa na ňu pozerám ako na pomerne tradičný lovesong, ktorý však otvára aj témy, ako napríklad sklamanie a strach. Mnohí z nás si tento strach v sebe nosíme ako suvenír z predošlých, nie úplne príjemných vzťahových skúseností, no myslím si, že je kľúčové sa ním nenechať definovať a aj napriek nemu, sa nebáť otvoriť novým ľuďom, skúsenostiam a vzťahom.“ – hovorí Alya.

Celý príbeh podčiarkuje vizuálne spracovanie  režiséra Martina Mika z dielne Illuminate, ktoré nás prenáša do netradičného prírodného prostredia.

Novinku KRÍDLA mixoval a mastroval producent  Marcus G.

„Chcel som poukázať na to, že by nikto nemal byť sám a mali by sme si vážiť každého, kto pri nás stojí, či v zlých, tak aj v dobrých časoch.

V jednoduchosti je krása. Preto som nechcel track nejako prekombinovať. Chcel som, aby emócia, ktorú poslucháč dostane hneď pri prvom tóne ostane v ňom až do konca skladby, aj po jej skončení. ALYA tomu dodala ten správny touch, ženskú energiu.“ – dodáva Tian Moon.

https://www.instagram.com/illuminate_production/
https://www.instagram.com/angelikakollmannova/
https://www.instagram.com/tian.moon/
▹ Stream:  https://rukahore.ffm.to/tianmoon_kridla

 Zdroj: ILLUMINATE 
 Foto: ILLUMINATE