ALYA prichádza s novinkou NECHCEM BYŤ SAMA

Mladá slovenská interpretka ALYA prichádza s novinkou NECHCEM BYŤ SAMA, ktorá ťa svojim chytľavým rytmom dostane. Vypočuj si najnovšiu skladbu s pozri si aj videoklip, ktorý k nej natočili.

Alya pôsobí na hudobnej scéne zhruba rok a počas svojej kariéry vytvorila už viacero zaujímavých skladieb. Z predchádzajúcej tvorby určite stojí za zmienku jej pilotná skladba Máš Ma, ale aj ďalšie úspešné počiny, akými sú napríklad skladby Sorry, Nebo alebo Mesto, na ktorej Alya spolupracovala s raperom Majselfom.

Novinka NECHCEM BYŤ SAMA vychádza spolu aj s pútavým videoklipom, v ktorom si zahral aj brat známeho herca Martina Klinčúcha, Pavol Klinčúch. Pop-rocková skladba vzišla z dielne producenta Mateja „Maxa“ Mikloša.

„ Rada trávim čas s ľuďmi, no rovnako mám rada aj svoju vlastnú prítomnosť a samotu. Nemám problém ju uprednostniť pred poloprázdnymi vzťahmi. No v piesni NECHCEM BYŤ SAMA spievam o vzácnom okamihu, v ktorom si uvedomujem a najmä priznávam, že dotyčný, s ktorým sa nám akousi náhodou skrížili cesty, asi za to stojí. Asi by som jeho prítomnosť rada vymenila za svoju vlastnú, pretože mám pocit, ako by sme sa poznali celú večnosť. Ako keby som po dlhom hľadaní tej správnej adresy, konečne našla opäť svoj domov. No už v ňom viac nechcem byť sama.“ – uzatvára ALYA.

https://instagram.com/angelikakollmannova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/illuminate_production/ 

Zdroj: TS
Foto: Andrej „Hrušo“ Hrušovský