ALYA prichádza s hudobnou novinkou DOSŤ DOBRÁ

Mladá slovenská interpretka ALYA prichádza s novinkou DOSŤ DOBRÁ, v ktorej texte sa nájdu mnohí. Vypočuj si najnovšiu skladbu a pozri si aj videoklip, ktorý k nej natočili.

Alya, ktorá má na svojom konte už zopár vydarených skladieb, akými sú napríklad Sorry, Nebo, alebo Mesto s raperom Majselfom prichádza s novou skladbou DOSŤ DOBRÁ, v ktorej posiela odkaz všetkým ženám. Popová novinka v lyrickej zložke povzbudzuje k pochopeniu, aby sa seba láska stala aj našou realitou. Ak sa aj vy túžite každý deň tešiť zo života a pri pohľade do zrkadla cítiť naozaj veľa lásky, tak neváhajte a spríjemnite si deň s touto horúcou novinkou.

DOSŤ DOBRÁ vychádza spolu s pútavým a tematickým  videoklipom, o ktorý sa postaralo Illuminate. Skladba vzišla z dielne producenta Mateja „Maxa“ Mikloša.

„ DOSŤ DOBRÁ je pieseň, ktorej text je jedným z mojich najobľúbenejších, ktoré som doposiaľ napísala. Venujem sa v nej síce tradičnej vzťahovej téme, no možno trochu z netradičného uhla pohľadu. Krízu vo vzťahu vykresľujem pomocou vlastnosti, ktorú nielen my ženy veľmi dobre poznáme a tou je porovnávanie sa medzi sebou. Porovnávaniu sa s ostatnými občas venujeme až príliš veľa energie a robíme tak úplne zbytočne. Verím, že každý z nás je absolútne výnimočný a každému z nás po svete behá tá naša výnimočná, spriaznená duša.“  – uzatvára ALYA.

https://instagram.com/angelikakollmannova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/illuminate_production/

TS – Illuminate
FOTO –  Illuminate