Alternator 5th Anniversary party; Millhouse (SK), Unna (CZ), fylyp Skandal (SK).

Už 5 rokov vám prostredníctvom hudobného blogu Alternator pravidelne dodávame našu obľúbenú hudbu a videoklipy. Naše 5. narodeniny oslávime tak, ako to máme najradšej – poriadnym koncertom.

Fanúšikovia rockovej hudby si prídu na svoje v sobotu 09.05.2015, v novootvorenej Fuge. Naživo zahrajú fylyp Skandal, Unna a Millhouse. Budú skvelé riffy, parádne spevy, a bude to nahlas.

Millhouse (Bratislava, SK) – alternatívny stoner rock – Majú hutnú stoner rockovú rytmiku, schopnosť zložiť riff, ktorý vás pribije k podlahe a nezameniteľný spev. Pódiá brázdia už od roku 2007 a okrem skladieb z ich stále aktuálneho minuloročného debutu “Event Horizon“ zahrajú aj pár nových vecí, takže sa máme na čo tešiť. Ich energické koncerty sú stávkou na istotu, preto ste ich mohli zažiť aj na festivaloch Waves a Pohoda. Ak ste ich ešte nevideli, určite ste počuli aspoň ich singel Mangy Wolf v Demovnici na Rádiu FM, alebo máte ich song Superhero na kompilácii „Demovnica naostro“. Ak ste ich ešte nevideli ani nepočuli, tak určite príďte.

Počúvajte: https://millhouseband.bandcamp.com/album/event-horizon
Pozerajte: https://youtu.be/n0_mJJ3nkDg
Sledujte: https://www.facebook.com/MillhouseSK

Unna (Haná/Morava, ČR) – post-metal – Hlučná zrážka mohutného post-metalového vlnobitia a hypnotického post-rocku robí z ich hudby adrenalínovú jazdu, ktorú treba zažiť na vlastnej koži. Ich vynikajúce EP „Už bylo na čase“ sme vám odporúčali aj na stránkach Alternatoru, fanúšikovia vinylov možno doma opatrujú ich splitko s Or alebo kompiláciu „Mladá fronta stárne rychle“, ktorú otvára práve ich track. Aktuálne makajú v štúdiu na nahrávaní svojho debutového albumu. Už sme mali tú česť počuť nový materiál naživo a môžeme len skonštatovať – bude to veľké. Do Bratislavy zavítajú po prvý raz, tak to nezmeškajte.

Počúvajte: https://unna.bandcamp.com/
Pozerajte: https://youtu.be/cEZCL7CXWZw
Sledujte: https://unnabigbeat.tumblr.com/

fylyp Skandal (Partizánske, SK) – grunge ‘n’ roll – Skrytý poklad slovenskej rockovej scény, v ktorom sa miešajú vplyvy grunge aj crossoveru s osobnou textovou výpoveďou. Ich prvý album „Zlý vtip“ produkoval Maroš Hečko (áno, ten) a hosťoval na ňom Andrej Šeban (áno, ten), skladbu Dokonalá obeť si iste pamätáte z vysielania Rádia FM. Po 10 rokoch prichádzajú s druhý albumom „Monogram“ , so singlom Lesný duch zabodovali v hitparáde Czech Blade. Tentoraz bez známych mien aj labelu, len oni sami a hudba, ktorej veria. Opäť čo pesnička, to hit, opäť v rodnej slovenčine. Treba sa prísť presvedčiť na vlastné uši, lebo to znie až neuveriteľne.

Počúvajte: https://soundcloud.com/fylyp-skandal
Pozerajte: https://youtu.be/ualnR0wwU9Q
Sledujte: https://sk-sk.facebook.com/pages/Fylyp-Skandal-/103621399697605

Koncert sa začína presne o 20:30 a posledná kapela nastúpi na pódium o 23:00. V akom poradí kapely vystúpia vám neprezradíme, aby ste boli v napätí. Preto ak nechcete riskovať, že akurát vašich favoritov zmeškáte, príďte radšej včas, na bráne sa budeme na vás tešiť už od 20:00. Celá táto paráda bude stáť len 6€, za to si nekúpite ani lístok do kina vo vašom obľúbenom nákupnom centre.

https://www.alternativemusicblog.org/
https://sk-sk.facebook.com/pages/Alternator-music-blog/161112140648094

alternator_5th_anniversary_flyer_2015_final_print_version_fylyp

Zdroj: Alternator