Aloe Blacc vydáva svoj výborný album konečne aj u nás!

Panamsko-americký spevák Aloe Blacc konečne vydáva celoplošne svoj tretí štúdiový album “Lift Your Spirit“. Spomínaný album sa na slovenskom trhu objaví už v piatok 21. marca!

Aloe Blacc sa do podvedomia širokej verejnosti dostal ako hosťujúci vokalista v minuloročnom veľkom hite Avicciho “Wake Me Up“. Tridsaťpäť ročný Egbert Nathaniel Dawkins III aka Aloe Blacc nie je v hudobnej branži žiadny začiatočník. Na svojom konte má už niekoľko albumov a aj v slovenskom éteri sme ho mohli pred pár rokmi zaznamenať vďaka vtipnému singlu “I Need A Dollar“ . Samozrejme najväčší komerčný úspech potom prišiel minulý rok, kedy si ho na svoj obrovský hit pozval spomínaný švédsky DJ a producent Avicii.

Aloe Blacc pred pár týždňami poslal do rádiového éteru svoju skvelú singlovku “The Man“, ktorá okrem charizmatického hlasu tohto speváka a chytľavého refrénu zaujala aj známym základom, ktorý si umelec vypožičal z veľkého hitu Eltona Johna“Your Song“. Spomínaná pesnička sa stala za krátku dobu obrovským hitom nielen v Európe, ale aj v Amerike a celkové predaje tohto singlu už prekročili hranicu pol milióna kusov.

Pesnička “The Man“ je prvou ochutnávkou z Blaccového tretieho štúdiového albumu “Lift Your Spirit“, ktorý v Európe doteraz vyšiel iba v Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku. Tam album na minuloročnú jeseň zaznamenal slušný komerčný úspech, ale ten pravý boom sa dá očakávať až teraz, kedy album vychádza konečne na celom svete.

Aloe Blacc, ktorý sa vo svojej produkcii hlási k odkazom takých ikon ako Marvin GayeStevie Wonder alebo Bob Marley, na album zaradil celkom jedenásť pesničiek a spolupracoval na ňom napríklad s Pharrellom WilliamsomDJom Khalilomalebo Rock Mafiou. Album samozrejme obsahuje nielen aktuálny hit “The Man“, ale nechýba ani akustická verzia pesničky “Wake Me Up“.

Nenechajte si ujsť album “Lift Your Spirit“, pod ktorou je podpísaný výborný spevák Aloe Blacc. Jeho skvelý album, ktorý si veľmi pochvaľuje aj odborná kritika, vychádza pod hlavičkou Universal Music už 21. marca!

https://www.aloeblacc.com
https://www.facebook.com/aloeblacc
Lift Your Spirit – iTunes

Cover_LiftYourSpirit

Zdroj: Universal Music s.r.o.