All That Remains se po devíti letech vrací do Prahy.

Na kontě mají osm studiových desek, kterých po celém světě prodali více než milion. Američtí All That Remains v čele se zpěvákem Philem Labontem od svého vzniku experimentovali s žánry jako rock, pop, metalcore nebo heavy metal. Do Prahy se vrací po devíti letech s aktuální deskou Madness. Koncert proběhne 13. prosince v MeetFactory. Vstupenky (550 Kč) jsou právě v prodeji na webu fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster.

Za svou dvacetiletou kariéru posbírali All That Remains mnoho fanoušků od zarytých metalistů po liberály souznící s názory zpěváka a zakladatele kapely Phila Labontea, který často kritizuje vojenské zásahy své země i napětí kolem práva na držení zbraní. „Naše kapela byla v minulosti kritizována za to, jaké písně skládáme, protože si lidé mysleli, že bychom měli dělat hudbu jinak. Začali jsme jako hodně malá undergroundová death metalová kapela, ale od té doby jsme se posunuli úplně jinam a nikomu se za to neomlouvali. Hudba, kterou tvoříme a texty, které píšeme, to vždy reflektovaly,“ nechal se slyšet Labonte.

Do Prahy přijedou představit aktuální osmé album Madness produkované držitelem Grammy Howardem Bensonem (Halestorm, Papa Roach, Chris Cornell). Jedná se o doposud nejprovokativnější a nejeklektičtější album vůbec. Je plné nepopiratelných refrénů, drsných riffů, elektronických motivů i různých vokálních stylů, které posouvají hranice kapely dále než kdy dříve.

Zdroj: TS