All Faces Down opäť v Bratislave!

Rakúska päťčlenná kapela All Faces Down z Viedne sa tlačí čoraz viac dopredu, prekonáva svoje limity, nič neberie ako samozrejmosť a tento prístup sa im jednoznačne vypláca.

Robiť openera pre legendu ako AC/DC a pár týždňov na to hrať na festivale Novarock, je pre veľa kapiel iba sen, ktorý sa v ich prípade stal skutočnosťou. Mix žánrov od rocku, cez poppunk až po post-hardcore s „americkým“ zvukom sa v ich podaní stal trefou do čierneho.

afd_promo_web

Melodické spevavé skladby sú popretkávané tvrdšími breakdownovými riffmi a rozoskáču každého fanúšika spomínaných žánrov. Pre všetkých ich fanúšikov alebo zvedavcov, ktorí ich prepásli na AC/DC, prípadne sa nechystajú na Panonia fields, máme však dobrú správu. V piatok 19.6., necelý týždeň po spomínanom Novarocku All Faces Down vystúpia ako headliner v Bratislave v klube British Rock Stars!

Okrem headlinera akciu podporia aj bratislavskí punkrockeri Last of Us, ktorí v máji vypustili vo vynovenej zostave do sveta dva debutové single a dve mladé posthardcorové bratislavské kapely. Nebude nimi nik iný ako energickí Legend of the Submarine a našlapaní Adelaide. Túto akciu si jednoducho pred letom, ako warmup na všetky tie festivaly, nemôžete nechať ujsť.

afd

Zdroj: All Faces Down