Alkoholka skupiny zakázanÝovoce sa odmeňuje svojím fanúšikom novým klipom!

Říčanská punk-rocková kapela zakázanÝovoce přichází po úspìšném snímku „Pornostár“, který za osm mìsícù od zveřejnìní nasbíral více než 150.000 shlédnutí na serveru YouTube, s novým klipem opìt v produkci Alfedus music. Tentokrát se kapela rozhodla natočit videoklip na píseň Alkoholka a ráda by tímto odmìnila své vìrné fanoušky.

Alkoholka

A je to tady! Neubìhlo ani tři čtvrtì roku a další klip z posledního alba „Dost už bylo gest“ spatřil svìtlo svìta. Kapela tímto videem odpovídá svým vìrným posluchačùm, kteří přehráli pouhé audio k „Alkoholce“ na kanálu YouTube, nasazené jedním z fanouškù, témìř stotisíckrát.

Alkoholka

Videoklipu se ujal španìlský režisér Jorge Sánchez, mimo jiné student FAMU v Praze. Asistentem režie se stal absolvent Filmové školy Zlín Jakub Bouška, který taktéž stál za kamerou. Třídenní natáčení probìhlo takřka v rodinném prostředí. Točilo se ve zkušebnì kapely, v rodinném domì bubeníka v Kolovratech a taktéž v Říčanech, kde štáb pořídil nìkolik zábìrù na vlakovém nádraží, v parku A. Švehly i v legendárním klubu K2 (ex Maka Bar, ex Logo).

Alkoholka

Samotný dìj byl inspirován kytaristou kapely Mejdlem, který psal text přímo ze svého života a jak říká: „Dotyčná alkoholka skutečnì existuje, i když je to již dávná minulost.“ Hlavní roli ztvárnila sama hostující zpìvačka pùvodní verze nahrávky Lucie „Julcca“ Tancibudková. Jako její filmový partner se představil autor singlu Alkoholka Štìpán „Mejdlo“ Soukup.

Zdroj: Alfedus music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET