Alien Club Night vol. 2: Senor Kuros nehodlá hrať ľudovky, či?

16. december a akcia Alien Club Night aj s DJom Senorom Kurosom sa každým dňom približuje. Preto sme sa rozhodli, že Vám samotného Senora priblížime ešte skôr a to z bližšieho pohľadu.

1. Ahoj Vlado! Vieme, že tvoje vystúpenie v prievidzskom klube Alien nebude prvé. Boli by sme radi, keby si nám opísal tvoje pocity z vystúpenia v tomto klube.
Nazdar! Je pravda, že to nebude moje prvé vystúpenie a pravdepodobne ani posledné, čomu sa samozrejme len teším. Moje dojmy boli doposiaľ veľmi dobré, klub je stabilne plný a ľudia prichádzajú čoraz viac na chuť klubovým tónom. Takže zatiaľ hodnotím na výbornú.

2. Ako vyzerá tvoj súčasný pohľad na stav elektronickej scény na Slovensku?
Slovenská elektronická scéna to je dnes už dosť odvážne slovo. Myslím si, že v súčasnosti ju na Slovensku tvorí už len pár jedincov, ktorí si dokážu držať svoj hudobný štandard a neskåznuť do komerčnejších vôd. V období, kedy hudobný smer mladých diktujú mená ako David Guetta, LMFO, či Pitbull, je ťažké „presviedčať ľudí„ o tom, čo je a čo nie je kvalitná elektronika. Aby som to však zhrnul, mám pocit že slovenská scéna nie je vôbec zlá, naopak si myslím že je viac než bohatá na kvalitných DJov a producentov, avšak mnohokrát zo strany ľudí zostáva nepochopená. Teším sa však na deň, kedy budem môcť všetky tieto tvrdenia vyvrátiť a že to bude čoskoro.. Možno už po piatku 16-teho? :)

Senor

3. Niektorí DJs preferujú radšej halové akcie, iní majú radi zase klubovky. Čo myslíš, kde je lepšia atmosféra?
Myslím si, že je to vec názoru. Ja osobne mám radšej masívne halovky, pretože atmosféra sa tu dokáže niekoľkokrát nakumulovať. Na druhej strane klubovky, ako ich nazývame, sú lepšie vzhľadom na kontakt a komunikáciu s publikom. ☺

4. Vieme o tebe, že si pričuchol aj k producentskému remeslu? Kde berieš inšpiráciu pre tvoju tvorbu?
Inšpirácia chodí často krát sama. Vplývajú na ňu najmä životné udalosti a zmeny, ktoré každý z nás v živote prežíva. Vždy sa snažím robiť to, čo ma istým spôsobom v danej dobe vystihuje, a čo ma do istej miery ovplyvňuje či motivuje. Ide o spontánne projekty, ktoré mi predovšetkým prinášajú dobrý pocit a popri ktorých sa snažím neustále zdokonaľovať.

5. Máš nejakých favoritov medzi súčasnými producentmi/DJs?
Ak máš na mysli svetový rozmer tak určite sem môžem zaradiť DJa a producenta Michaela Woodsa, ktorého tracky mi vždy osviežia playlist. Rovnako tak ale mená ako Hayley Parsons, Pryda, Dada Life, Adam K., Jeremy Olander. To je to, čo mi momentálne sedí najviac. Ale je ťažké menovať kvalitných DJov a producentov. Vymenoval som len pár, inak by sme tu boli dlho. ☺

6. Ako vyzerá tvoj voľný pracovný čas? Ak sa vôbec nejaký nájde… ☺
S voľným časom je to naozaj dosť biedne, keďže ho vypåňa najmä práca v banke, priateľka, posilňovňa a iné z mnoha záujmov. Vždy si však nájdem čas na hudbu, pretože je liekom na všetky bolesti a zároveň umocňuje vo mne radosť. To je v podstate aj hlavný dôvod prečo sa jej snažím venovať intenzívnejšie ako len poslucháč. Tajne sa ale modlím, aby bolo toho času viac a aby aj nedokončené projekty nadobudli status „dokončené.“

7. Čo tvoj súkromný život? Fanúšičky by určite zaujímalo, či máš priateľku alebo, nebodaj, manželku. ☺
Manželka zatiaľ nie, no priateľka je už rok stabilná a zatiaľ veru nehodlám meniť! ☺ Samozrejme čas ukáže, do akého stavu nás vietor zaveje. Život sa mení z minúty na minútu.

8. Máš nejaké nesplnené hudobné sny, ktorý by si chcel v čo najbližšom čase splniť?
Určite dotiahnuť nedokončené projekty a splniť si sen v podobe uverejnenia niektorých trackov v známejších radioshow TOP DJov sveta. Na začiatok by mi to v celku stačilo. ☺

9. Chcel by si niečo odkázať prievidzkemu publiku?
Len toľko, že sa vidíme v plnej zbroji a že určite nehodláme hrať ľudovky!!! ☺ Teším sa ale na všetkých čo prídu a budú vytvárať skvelú atmosféru. ;-)

Ak stále váhaš, navštív náš virtuálni svet, klikni na zúčastním sa a v najbližšom čase sa dozvieš všetko potrebné, všetko, čo ťa čaká a neminie! ;)

16. December (piatok)
Alien Club Night vol. 2
Alien Club
Prievidza
https://www.facebook.com/events/198874593528051/

ACN

Zdroj: Alien
Publikoval: Redakcia GREGI.NET