Alien Club Night vol. 2: DJ Lipton a jeho nový promoset!

Koniec roka. Hektické obdobie plné zhonu, povinností a nedostatku času. Toto obdobie odznie zvukom vianočného zvonca a vôňou čerstvej kapustnice. Avšak, ak patríte medzi nedočkavcov a ľudí, ktorí si potrpia na kvalitu, tak neváhajte a prerušte koncoročný zhon spolu s nami na party Alien Club Night v prievidzskom klube Alien.

Jedným z protagonistov večera bude banskobystrický mladý pán, vystupujúci pod pseudonymom DJ Lipton. DJ Lipton patrí medzi predstaviteľov mladej generácie DJs. Pohybuje sa na slovenskej elektronickej scéne už určité obdobie, ktoré keď prepočítate na roky, dostanete číslo 3. Za toto krátke obdobie stihol absolvovať množstvo vystúpení v rámci republiky, či už na Open-Air festivaloch alebo v kluboch.

DJ LIPTON

Jeho pravú tvár našiel v štýle House a všetkých jeho odnoží cez Electro až po Progressive. Medzi hudobníkov, ktorí ho ovplyvnili a stále ovplyvňujú zaraďuje mená ako: Robert Burian, Nifra, Bon Finix, Charlie Clubbers, Hardwell, Fedde le Grand, Deadmau 5, Da Hool, Steve Angello a mnoho ďalších.

V Prievidzi nie je neznámym pojmom, keďže jeho túlavé topánky ho pritiahli do Alien Clubu, kde spolu s kolegom Senorom Kurosom pravidelne vystupujú. Aby toho nebolo málo, tento mladík si pre Vás pripravil aktuálny Set, ktorý si môžete vypočuť alebo stiahnuť tu.

Ak stále váhaš, navštív náš virtuálni svet, klikni na zúčastním sa a v najbližšom čase sa dozvieš všetko potrebné, všetko, čo ťa čaká a neminie! ;)

16. December (piatok)
Alien Club Night vol. 2
Alien Club
Prievidza
https://www.facebook.com/events/198874593528051/

ACN

Zdroj: Alien
Publikoval: Redakcia GREGI.NET