Alien Club Night: Tom Haley a jeho hudobný príbeh!

Piatok sa blíži nezvratným tempom a s ním aj party nesúca názov Alien Club Night. Rozhodli sme sa Vám predstaviť headlinera celej akcie a to 21-ročného DJa a producenta, vystupujúcim a produkujúcim pod nickom TOM HALEY!


Tom Haley a jeho príbeh…

Písal sa rok 2007. Vtedy len 17-ročný neznámy DJ upriamil pozornosť na seba odohratým setom na najväčšom elektronickom festivale v rámci Slovenka – Beefree. Bez rešpektu, úcty, známosti mena sa postavil za DJský pult a dokázal všetkým prítomným, že to myslí s hudobným napredovaním skutočne vážne.

To, čo sa zdalo niekedy len vysnívanou víziou, nenaplneným snom, sa pomaly pretváralo do realistickej podoby. Tom dostal príležitosť ukázať, čo v ňom skutočne je, na jednej z najväčších party malého tranceového nebíčka, na SVK popri hviezdičkách svetového rangu – Progress Your Mind. A vtedy to všetko začalo…

Tom Haley

Wippenberg, Marcus Schossow, Sonorous, Judge Jules, Cressida, doplnené o kompletnú česko-slovenskú špičku pyramídy, ktorou začal stúpať smerom nahor. Brázdil mestá, mestečká, klubíky vystriedali kluby najzvučnejších mien v rámci republík napr. Ministry of Fun (BB, ZV), Dopler, Fabric, Paladium a mnoho ďalších.
Mladá dravá slovenská krv avšak cítila, že jej niečo chýba, že potrebuje vzpruhu, posunúť svoje umenie na vyšší level a nezakladať si len na vzduchoprázdnych marketingových rečiach. Prišlo obdobie ticha, ktoré zďaleka nebolo hluchým miestom v Tomovej kariére. Jeho cieľom bolo a je rozvíjať talent i v rámci producentského chlebíčka, kde pomaly ale isto prichádzajú prvé úspechy.

Tom preto svoju budúcnosť považuje za ďalšiu dekádu v jeho hudobnom živote, ktorá naštartuje nový začiatok doplnený o skúsenosti nadobudnuté v mladom veku a umocnené o kvalitnú hudobnú produkciu, ktorú sa každým dňom a plnými dúškami snaží krvopotne podstúpiť na svetový rozmer.

Prichádza čas, kedy predstaviteľ mladej slovenskej generácie sa chce pobiť o miesto nielen na poli domácej scény, ale i v rámci tej celosvetovej. Ambicióznosť a dravosť mu určite nechýbajú, čas ukáže pravú tvár Tomovej vyzretosti…

Diskografia – 2011 :
1. Tom Haley – Not Because (Original Mix) – Mistique Dream
2. Matthew Peterson – Materia (Tom Haley Remix) – Mistique Dream
3. Leon Beilmann – Starflakes (Tom Haley Remix) – Mistique Dream
4. Haley & Mewini – Patamata (Original Mix) – MOSP Recordings

Podpora a reakcie: Markus Schulz, Adam Meza, Gai Barone, Peter Martin, Jerome Robins, Hypnotic Duo, Fernando Ferreyra, Miss Nine, Mert Onat, DJ Koolz, Tom Beltor, Brain, Sasha Le Monnier, Nic von Tribe, Phonic Deep, Leon Beilmann, Aaron Camz, Addictive Glance, Basil O’Glue, Division One, Michael & Levan, Styller, Suncatcher, Tom Beltor, Jey (Jerome Schiavo), …

Viac informácii nájdeš na: www.tomhaley.eu

Ak stále váhaš, navštív náš virtuálni svet, klikni na zúčastním sa a v najbližšom čase sa dozvieš všetko potrebné, všetko, čo ťa čaká a neminie! ;)

PS: Tom Haley si pre prvých 70 návštevníkov pripravil darček v podobe hudobného CD. ;-)

Tom Haley

16. December (piatok)
Alien Club Night vol. 2
Alien Club
Prievidza
https://www.facebook.com/events/198874593528051/

ACN

Zdroj: Alien
Publikoval: Redakcia GREGI.NET