Alexander Kowalski a Radial headlinermi JZD techno stage na AIR Festivale!

Po úspěšném představení JZD Techno Stage na Sun festivalu nesmí toto pódium chybět ani na novém Air Festivalu. Svou stage ve Festivalparku v Hradci Králové opět vybuduje valašská agentura JZD promotion.

Line up bude rozdělen do dvou dnů, kdy v pátek zahrají přední čeští techno djs a v sobotu kolegové ze Slovenska. Každý den bude mít svého zahraničního headlinera a věříme, že se hangár bude otřásat v základech.

kowalski_2

Jako jsou největší lákadla programu? Tahounem pátečního večera bude Alexander Kowalski, německý dj a top producent, který debutoval se svým prvním live vystoupení v klubu Trezor v Berlíně. Na elektronické scéně se pohybuje více než 15 let a na svém kontě má desítky singlů a remixů. Sobotní headlinerem bude holandský techno projekt RADIAL, za kterým v současné době stojí Jeroen Liebregts. Svého času chrlil jednu pecku za druhou, kterou hráli i ti největší velikáni techno scény jako Oscar Mulero, Ben Sims či Dave Clarke! Své debutové EP vydali na slovenskej značke Numb (Beton EP).

Za českou scénu budou tahouny pátečního večera Pavel Krejdl & Detrik s projektem Underground children djs, chybět nebude ani nejzásadnější moravská postava techna dj Kaisersoze anesmrtelnýbrněnský dj a promotér Jerry. Silnou trojku pak ještě doplnízástupce nové producentské techno generace Spiriakos.

Sobotní večer si vezmou do parády pionýři česko-slovenské tanečníci scény Toky a Boss, doplní je Grining, HU, Drahosh a Michal Breeth.

Co od tohoto pódia očekávat? Jen techno! www.jzdpromotion.cz

AIR Festival 2014
15. – 16. 8. 2014
Hradec Králové, Festivalpark
Dvoudenní vstupné: 199 Kč
VIP vstup: 1.390 Kč
Main stage: W&W, DJ Roxtar, Andre Moretti, Michele Cavaletto…
JZD techno stage: Alexander Kowalski, Radial, Toky, Boss, Kaisersoze, Pavel Krejdl & Detrik, Nois, Džejár aka Roger Venzent, Spiriakos, Jerry, Michal Breeth, Drahosh, Hu, Grining
www.airfestival.cz
www.eventim.cz
www.facebook.com/festivalair

Poster_AIR

Zdroj: LIVE61 Ltd.