Album Jany Kirschner Moruša Biela si už môžete stiahnuť na iTunes!

Jana Kirschner má za sebou slovenské turné k novému albumu Moruša! Úspešná speváčka a skladateľka predstavila nové skladby v šiestich mestách a už teraz chystá budúcoročné pokračovanie! Album Moruša si  fanúšikovia  môžu stiahnuť aj na i-Tunes alebo zakúpiť u Slnko Records a v predajniach Panta Rhei. Janu Kirschner si najbližšie nenechajte ujsť 29.12 na koncerte s Andreom Boccelim! 

Speváčka a skladateľka Jana Kirschner má za sebou úspešné turné k novému albumu Moruša Biela! V šiestich slovenských mestách zaspievala nové skladby Promenáda, Divná, Palisády, či Z jedného Martina. Divákov doslova roztancoval jej singel Sama, ktorý už znie v rádiovom éteri.

130817_Jana Kirschner_S01_042

„Koncerty boli skvelé. Chcela by som poďakovať za výnimočne krásne chvíle na koncertoch, za podporu fanúšikov, partnerov a muzikantov, ktorí sa do projektu zapojili. A umožnili, aby projekt vznikol a aby sme ho mohli predviesť v plnej zostave slovenským divákom. Bol to ťažký rok, ale naša snaha stála za to, sme šťastní a dojatí. Ďakujeme.“ Neskrýva emócie Jana Kirschner.

Projekt Moruša odvážne spája muzikantov z rôznych hudobných žánrov a svetov. Je rozdelený na dve časti, prvý album Moruša Biela ponúka deväť piesní z autorského pera speváčky a producenta Eddieho Stevensa. Jana Kirschner album pokrstí 28. novembra v pražskom Bontonlande v Českej Republike. A na budúci rok má ďalšie veľké plány!

Jana Kirschner

„Na budúci rok nás čaká pokračovanie. Nielen v podobe nového albumu Moruša Čierna, ale aj na koncertných pódiách viacerých slovenských miest. Už teraz môžem povedať, že sa určite dočkajú aj Košice.“ Plánuje Jana Kirschner.

Album Moruša Biela si už fanúšikovia môžu stiahnuť aj na i-Tunes alebo zakúpiť u Slnko Records, v predajniach Panta Rhei a na https://www.pantarhei.sk. Nový album sa dá vypočuť aj cez službu MusicJet.  Na Janku sa môžte tento týždeň tešiť v show Jana Krausa a 4.12. na koncerte v pražskom Divadle Archa. V Bratislave sa 29.12 predstaví ako spevácka kolegyňa hviezdy Andrea Bocceliho.

cover-MorusaBiela-JanaKirschner-screen

Zdroj: Propaganda House s.r.o.