Alan Murin uzatvára svoju debutovú trilógiu so záverečným EP s názvom “19 98”.

Vydaním tretieho EP je zavŕšený Alanov zrod na hudobnej scéne, nakoľko mená jednotlivých EP znázorňujú reálny čas, deň a rok Alanovho narodenia.

Aj toto EP vzniklo v  klasickom tandeme Alan Murin a jeho spoluproducent Charlie Leslie (MVMMTH). Všetky nové skladby pripravovali počas štúdia v Londýne. 

Autenticita je pre Alana veľmi dôležitá, preto sa neskrýva za iné mená, používa svoje občianske meno, odhalil nám svoj dátum narodenia, čas,  jeho texty  odhaľujú svet, v ktorom sa pohybuje,  a ľudí, ktorí mu prichádzajú alebo odchádzajú zo života.

Alan Murin predstavuje EP 19 98:

Ako prvá je na EP skladba menom “ČAS”

V čase, keď som písal túto skladbu, prežíval som chaotické obdobie. Donútilo ma to uvedomiť si  čo sú moje  životné kotvy a prístavy, na ktoré sa môže spoľahnúť. Snažím sa v nej ukázať ľudskosť, nedokonalosť a to, že naozaj nežijeme večne a preto sa snažme vážiť si a užívať si to, čo máme.

Druhá je skladba U.I. (unikát inovatívny)

Rešpekt pre všetkých, čo v živote niečo dokázali a nebáli sa ísť proti prúdu, keď to tak cítili. Práve preto, že si takýchto ľudí veľmi vážim, chcem textom  podporiť všetkých, ktorí cítia, že chcú niečo dokázať, robiť to, čo milujú a naplniť tak svoje sny.

Skladba  je SR C (srdce)

Je to  výpoveď z milostného života. Keď nemôžete dostať niekoho z hlavy. Až tak, že sa začne človek na seba hnevať, lebo ani či by to bolo lepšie. Asi to poznáme všetci….

Túto trilógiu môžeme považovať za jedinečný počin, nakoľko nie je obvyklé, aby nový interpret za prvé štyri mesiace predstavil deväť skladieb. 21.11 sa svojim fanúšikom Alan predstavil po prvý krát naživo. Ako predskokan skupiny MIRAI na ich koncerte v bratislavskom Ateliéri Babylon. Spolu s ním vystúpili spoluproducent Charlie Leslie,  gitarista Dávid Bílek, či  tanečná skupina Mahhu Leaders a.k.a. M. A. Hip Hop Unit.

TRACKLIST   EP: 19 98.

ČAS
Text: Alan Murín
Hudba: Alan Murín, Charlie Leslie
Producent: Alan Murín, Charlie Leslie

U.I.
Text: Alan Murín
Hudba: Alan Murín, Charlie Leslie
Producent: Alan Murín, Charlie Leslie

SR C
Text: Alan Murín
Hudba: Alan Murín, Charlie Leslie
Gitara – Alan Murin
Producent: Alan Murín, Charlie Leslie

Vypočujte si Alan Murin 19 98

Zdroj: TS