Ako znie techno, keď ho hrajú samé baby?

Akoby vyzeralo leto, keby na jeho konci nezahrá už tradične kvarteto nežného pohlavia? Na čisto babskom lineupe sa predstavia okrem Kevi Anavi aj ďalšie silné mená, predovšetkým naše rezidentky Nada a Jul zo [slu:t] ale aj Mayla, ktorej taktiež učarovalo berlínske techno.

Kevi Anavi patrí medzi ženské priekopníčky techhousu a minimalu, čo niekoľko rokov potvrdzuje neustálym chŕlením nových trackov. Počas svojej kariéry stihla navštíviť Anglicko, Rakúsko či Nemecko, čo silne ovplyvnilo aj jej produkciu. Už len releasy na labeloch ako KMS Records, Clorophilla či Lupara Records hovoria sami za seba.

Mayla sa síce narodila v Českej republike, no jej elektronické korene siahajú do legendárneho Účka. Po jej boku sa stihli za ten čas vystriedať mená ako James Ruskin, Toky, Dalo, Hu či Takaaki Itoh, a v jej setoch nájdete prevažne dynamické techno.

[slu:t] je dievčenské djské duo, ktorých premyslená selekcia vyniesla na pomyselné nebo každej technoparty v meste. Nečakané prevraty v ich setoch plných berlínskeho techna a minimalu si podmaní každého poslucháča a odchod z tanečného parketu je aj pre ich fungujúcu chémiu skoro nemožný.

EVENT: www.facebook.com/events/1888831051341283/
Vstup 3€

websis

Zdroj: Nu Spirit