Ako to bude vyzerať na Svojšicích 2013.

Festival Svojšice se nezadržitelně blíží. Program letošního ročníku byl kompletně odhalen a nyní už zbývá jen koupit vstupenku a vyrazit na legendární akci, která ve svojšickém letním areálu proběhne již potřinácté.

Bary – Festival Svojšice i letos nabídne svým návštěvníkům především skvělé ceny na barech.  Během celého festivalu si návštěvníci budou moci zakoupit vodku Finlandia za 35 Kč, džus s Finladia vodkou za 65 Kč, Bacardi & Coke za 70 Kč a za Finlandii s energy drinkem dáte pouhých 65 Kč. Samozřejmě nebudou chybět ani cateringové stany s dobrým jídlem a pro milovníky zlatavého moku dostatek pivních stanů.

Zastřešené prostory – V případě nepřízně počasí budou k dispozici pódia a stany pro více než 3 000 partypeople.

Technika – Všechna pódia budou vybavena nejmodernějším systému zvuku L Acoustic a EAW, lasery, obřími LED stěnami, projekcemi a mnoha dalšími audio-vizuálními vychytávkami, které umocní zážitek z kvalitní hudby.

Main stage – Na hlavním flooru vystoupí jména jako Marc Romboy, Chris Liebing, Gary Beck, půvabná Ida Engberg a mnoho dalších zahraničních  hvězd. Stage bude navíc pro případ nepřízně počasí částečně zastřešena. Na všechny příchozí je v 19.00 hodin připraven team krásných hostesek s ochutnávkou Finlandia vodky.

Krytá Finlandia Dance Zone – Na festivalu Svojšice 2013 najdete kromě dvou velkých pódií také speciální Finlandia Dance Zone, která se letos přesouvá  do velké kryté haly. Návštěvníci si zde užijí nabitý hudební program a perfektní technické zázemí, které nabídne špičkový zvuk LA acoustic se speciálními projekcemi. V programu návštěvníky čeká dvouhodinové taneční vystoupení Porno Dancers Teamu. Součástí haly bude i bar s chill out zónou.  s Finskou vodkou za 35 Kč. To vše s kapacitou až pro 1 000 lidí.

Radost FX Stage – Svou stage bude mít na Svojšicích i jeden z nejstarších klubů v České republice Radost FX. Na třetím krytém pódiu festivalu se vůbec poprvé v ČR představí francouzský Rodriguez Jr., slovenské duo Toky a Boss a rezidenti klubu Radost FX.

After Party – Pokud nebudete mít ani po „svojšické“ hudební náloži dost, máme pro vás dobrou zprávu. Stejně jako vloni i letos budete moci pokračovat v paření na after party v režii Studia 54.

Kyvadlová doprava a ubytování – Návštěvníci budou moci opět využít možnost stanování zdarma kousek od areálu. K dispozici bude tradiční kyvadlová doprava za symbolickou cenu. Ti, kdo přijedou autem, zaparkují na parkovišti v bezprostřední blízkosti od areálu festivalu.  https://svojsice.cz/doprava.php

Kompletní informace k možnosti ubytování v blízkosti areálu najdete na oficiálním webu akce: https://svojsice.cz/ubytovani.php

Toalety – V celém festivalovém areálu bude zajištěna dostatečná kapacita toalet.

Hlavním tahákem je kromě nabitého line upu také nádherná lokace situovaná uprostřed přírody. Příjemná rodinná atmosféra a východ slunce se staly na festivalu již legendárními.

Open Air Festival Svojšice 2013
Letní areál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012
Aftermovie Svojšice 2012:
 https://www.youtube.com/watch?v=0eJ5NBEuiTE

Zdroj: Svojšice 2013