Ako sa pripraviť na koncert, festival, či párty?

Koncerty, festivaly a párty boli v poslednom roku dosť tabu kvôli pandemickej situácii. Uvoľňujúce sa opatrenia nám však umožňujú trochu vystúpiť z izolácie a dostať sa medzi ľudí, napríklad na koncert našej obľúbenej skupiny, či interpreta. Ako sa pripraviť na koncert, festival alebo párty tak, aby vás nič neprekvapilo?

Vizáž môžete poňať aj extravagantnejšie…

Festivaly a koncerty obzvlášť patria medzi miesta, ktoré sú vhodné na popustenie uzdy vašej fantázie. Vďaka tomu je možné siahnuť aj po omnoho viac extravagantnejšom vzhľade, čo sa týka vizáže. Rôzne výrazné líčenie vám môže dopomôcť k omnoho sofistikovanejšiemu vzhľadu. Takéto pomôcky z dekoratívnej kozmetiky sa pritom dnes dajú kúpiť nielen v drogériách, ale aj v supermarketoch, či na internete – ponúkajú ich rovnako špecializované e-shopy, ale aj širokospektrálne ako napríklad Alza.

Okrem výrazného líčenia môže byť skvelým prvkom aj výrazné, extravagantné oblečenie. Môžete tak vyjsť zo svojej komfortnej zóny a vyskúšať niečo kompletne nové, čo bežne nenosíte. Extravagantnú vizáž môžete doplniť aj množstvom zaujímavých doplnkov a kreatívnych komponentov do vlasov, či v podobe šperkov. Fantázii sa v tomto prípade medze nekladú.

Aj praktická výbava je potrebná

Pri tej všetkej kreativite a fantázii však netreba zabudnúť aj na to, že koncerty a festivaly sú pomerne rušné a dlhé. Pitný režim síce máte možnosť si zakúpiť, no čistú vodu si môžete zobrať radšej z domu. Rovnako je potrebné mať pripravenú hotovosť, pretože nie vždy sa dá platiť kartou. Osobné doklady a vstupenky zrejme tiež nebudú pre vás žiadnou novinkou.

Ak ide o koncert alebo festival vo vonkajšom prostredí, skvelo vám poslúži aj pršiplášť. Určite je dobrou alternatívou si zobrať aj viacero vrstiev oblečenia, predovšetkým ak idete na predstavenie večer, kedy sa výrazne ochladzuje. Deka na sedenie môže byť tiež dobrým pomocníkom, rovnako ako slnečné okuliare počas dňa.

Z praktického hľadiska je nesmierne podstatné zobrať si aj nabitý telefón, prípadne kameru. Veľmi dobrým doplnkom je powerbanka. Hygienické vreckovky a vlhčené obrúsky vám taktiež môžu nesmierne pomôcť počas dlhodobého pobytu na koncerte, či festivale. Ak sa na festivale chystáte aj prespať, určite je vhodné si pobaliť aj mnohé ďalšie potreby.

Zdroj: PR