Aki Bergen sa predsatví v susednej Českej republike!

Aki Bergen je v současné dobì jedním z nejprodávanìjších producentù deep house music. Jeho track Jazzy Stuff se umístil na 1. místì žebříčku stylu deep house na Beatportu. Spolupracuje s takovými jmény jako jsou Massive Attack, Dubfire, Ralphi Rosario, Miguel Migs, Milton Jackson či Pezzner. Již 6. dubna tento talentovaný Ital premiérovì vystoupí v Praze v Yes klubu.

Aki Bergen začal produkovat již v roce 1997. O pár let pozdìji si získal klubovou scénu v domovské Itálii a brzy se jeho produkce začala prodávat ve statisícových nákladech za italskými hranicemi. Založení dnes celosvìtovì uznávaného labelu Neurotraxx na sebe po tìchto úspìších nenechalo dlouho čekat. V posledních letech se Aki vìnuje především produkci moderní deep house a tech house music, kterou představí premiérovì českému publiku v pátek 6. dubna v pražském klubu YES za symbolické vstupné 100,- CZK.

Koncept akcí First time in Czech Republic by chtìl českému publiku přiblížit moderní svìtový deep a tech house sound. Chce se vyhnout nudným a milionkrát ohraným melodiím, kde je slyšet neustále to samé „švédské“ piano nebo holandské „pípání“. Akce je zamìřená na milovníky klubové hudby a jak již název napovídá, chce především představit v České republice producenty a DJe, kteří mají svìtové jméno a v našich končinách ještì nevystupovali. Pakliže vás nudí neustále ta samá jména, které do českých klubù vozí čeští promotéři, je tato akce dìlaná právì pro vás.

O support se Akimu postarají domácí djs Don Marquez, Sonja a Segment. Potvrď svou účast na Facebooku.

Aki Berger

Zdroj: Soňa Černilovská
Publikoval: Redakcia GREGI.NET