AKEL BANGO SI PLNÍ SVOJ SEN NA SLOVENSKU! V NOVEJ SKLADBE „THESE DAYS“ PRIPOMÍNA, ČO JE V TÝCHTO DŇOCH DÔLEŽITÉ.

Akel Bango je meno, ktoré pomaly a isto vstupuje na hudobnú scénu so svojim špecifickým prejavom. Po dlhšej pauze prináša skladbu „These Days“ opisuje atmosféru a zmeny po celom svete príčinou pandémie.

A kto je vlastne Akel Bango? Narodil sa v Karibiku, presnejšie v meste Trinidad a Tobago, odtiaľ jeho cesta viedla do Londýna, kde študoval a pracoval. Popri tom si však našiel cestu k hudbe a spojil sa s miestnymi producentmi. Na Slovensku sa objavil vďaka svojej priateľke Kristíne, a po svadbe sa sem presťahoval za ňou. Popri svojej serióznej práci natrafil na hudobníka Tona Suchotu / Tono S. a začal si plniť svoj hudobný sen. Vizuál ku skladbe „It´s Bango“  , Temptation či Deep End ako aj tento najnovší klip mal na starosti jeho manažér a  hudobný klipmaker Adrian Kutný

Aktuálny track „These Days“ nesie nielen textovo, ale aj vizuálne znázornenie náročného obdobia hneď z niekoľkých uhlov pohľadu. Zmena zaužívaných aktivít, odstrihnutie sa od socializácie… Samota, ktorá u mnohých spôsobila aj zhoršenie ich mentálneho stavu.

„V piesni sa hneď niekoľkokrát spomína veta „These days, it´s crucial…“ /pozn. red. prekld. : rozhodujúci / , čím som sa snažil zvýrazniť, že práve pravidelný kontakt s tými najbližšími je skutočne dôležitý v náročných obdobiach a často býva aj rozhodujúci,“ hovorí na danú tému Akel. Napriek tomu netreba zabúdať na dôležitosť a obetavosť ľudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí museli vystaviť svoje vlastné životy riziku, aby mal kto zachraňovať slabších.  ,,Robím hudbu už od malička, vždy ma bavila a vždy to bol môj sen podeliť sa o môj hudobný feeling s ľuďmi okolo mňa. Neviem ani vyjadriť, čo pre mňa znamenalo dostať sa do štúdia v meste, ktoré vôbec nepoznám, dať dokopy tím na natočenie klipu, a úplne neuveriteľné bolo vidieť prvý strih svojho prvého vizuálu. Môj sen je odložiť kravatu a byť tým, kým cítim, že v skutočnosti som – umelcom”, otvorene hovorí BANGO.

https://www.instagram.com/akel.bango/

Zdroj: JANA TRELLOVÁ, PR / BRAND MANGER RUKA HORE
Foto: youtube.com