Aj vy môžete mať zamilované tričká Adama Ďuricu z hitu Mandolína! 

Spevák Adam Ďurica žne úspechy zamilovanými hitmi. V klipe k megaúspešnej skladbe „Mandolína“ zaujal rodák z Hlohovca nielen hudbou, ale aj zaujímavými tričkami. Motívom tričiek s názvom „Lovely Mandolína“ je samozrejme láska.

Adam Ďurica je dôkazom toho, že láska sa dá vyjadriť nielen slovami, ale môže byť inšpiráciou aj v hudbe či v móde. Kolekcia zamilovaných tričiek je od teraz k dispozícii aj pre všetkých fanúšikov. Nenechajte si ujsť originálny darček pre milovanú osobu napríklad k blížiacemu sa sviatku Svätého Valentína!

0 Adam

Charizmatický spevák Adam Ďurica sa netají tým, že najväčšou inšpiráciou pri tvorbe je jeho milovaná priateľka. Dôkazom toho sú aj posledné dva veľmi úspešné hity „Neľutujem“ a „Mandolína“. Lásku a šťastie však Adam Ďurica premietol nielen do hudby, ale aj do módy. Ak chcete svoju lásku nosiť stále pri sebe, nenechajte si ujsť jedinečnú kolekciu tričiek „Lovely Mandolína“!

„S priateľkou sme si tieto tričká veľmi obľúbili. Páči sa mi, keď je na ľuďoch vidieť, že sú šťastní. Nápad tričiek „Lovely Mandolína“ bol súčasťou scenára k videoklipu Mandolína. Pôvodne nebolo našim zámerom tričká vyrábať, no keďže sa ľuďom v mojom klipe veľmi páčili, začali sa pýtať, kde by si ich mohli kúpiť. A to bolo pre mňa signálom, aby som oslovil niekoho šikovného, kto by sa postaral o ich výrobu. A našli sme sa spolu s Fashion Propaganda.“ Vysvetlil Adam Ďurica.

PF1B0496

Do širokej pozornosti sa tričká dostali vďaka obrovskej sledovanosti videoklipu „Mandolína“.  Módna kolekcia „Lovely Mandolína“ nesie názov hudobného nástroja aj hlavnej myšlienky singlu, ktorou je láska. Navyše ide o kvalitné tričká zo 100-percentnej biobavlny potlačené ekologickými farbami. Vo výrobe tričiek spojených s hudbou plánuje Adam Ďurica pokračovať aj v budúcnosti.

Momentálne intenzívne pracujem na nahrávaní nových piesní. Nový singel bude už čoskoro pripravený pre mojich priaznivcov. No okrem hudby plánujem v spolupráci s Fashion Propaganda pripraviť aj nove tričká a verím, že fanúšikov opäť potešia.“ Teší sa Adam Ďurica.

2

Zamilovaný Adam Ďurica sa každý rok teší ako spolu s priateľkou oslávi sviatok zaľúbených. Aj keď práve v tento deň koncertuje, valentínsku romantiku si nenechá ujsť.

„Valentín oslavujem s priateľkou, ale musíme to odložiť. Pretože už tretíkrát po sebe mám práve v tento deň vystúpenie. Ale my si to s prehľadom vynahradíme“ Smeje sa Adam Ďurica. 

4

Nenechajte si ujsť spojenie lásky s módou a možnosť hudbu Adama Ďuricu nielen počuť, ale aj nosiť. Tričká „Lovely Mandolína“ si môžu záujemcovia kúpiť na www.iPark.sk a na https://www.facebook.com/pages/Fashion-Propaganda/1500917743491325?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martin Ferenčík