Aj tak sme stále frajeri. Spievajú štadióny a zaspieva aj Peter Nagy na česko-slovenskom turné!

Hity legendárneho Petra Nagya sú stále v kurze! Dokazuje to pieseň „Aj tak sme stále frajeri“, ktorá aktuálne ožíva v spojení s Majstrovstvami sveta v hokeji. Hashtag #ajtaksmestalefrajeri je jedným z najpoužívanejších na Instagrame!

Speváka, skladateľa a hitmakera Petra Nagya to teší, túto pieseň totiž nevynechá na žiadnom koncerte. Megahit „Aj tak sme frajeri“ nebude chýbať ani na veľkolepom česko-slovenskom turné, ktorým legenda našej hudobnej scény oslávi 60-tku. PETER NAGY 60 CZ/SK TOUR zahŕňa 11 zastávok od Košíc až po Prahu!

Spevák, skladateľ, hudobník, textár a producent napísal počas 35-tich rokov na scéne vyše 200 piesní. Jednou z najobľúbenejších a najznámejších je „Aj tak sme stále frajeri“, ktorá sa používa pri všetkých príležitostiach a má dokonca aj vlastný hashtag!

„Som rád, že tento hashtag #ajtaksmestalefrajeri používajú najviac športovci hrdí na svoj výkon a takisto fanúšikovia hokeja a futbalu. Raz som stál v aute Bratislave na semaforoch pri štadióne a počul som naživo ako niekoľko tisíc ľudí spieva moju pieseň „Aj tak sme stále frajeri“ Ten úžasný pocit radosti sa nedá ani opísať…“ prezradil Peter Nagy.

Legendárny spevák má na konte 16 albumov, z ktorých sa doteraz predalo vyše dva milióny nosičov.

„Túto pieseň si objednali futbalisti FC Viktoria Plzeň, keď sa stali majstrami českej futbalovej ligy a podobne to bolo pri  oslavách víťazstva majstrov 2009/2010 v hokeji – hokejistov HC Košice na oslavách na námestiach. Priatelia mi často hovoria, že to je neoficiálna hokejová a futbalová hymna a fanúšikovia ju často spievajú aj počas zápasu,“ teší sa z úspechu piesne Peter Nagy.

Podľa ankety jedného slovenského denníka si megahit „Aj tak sme stále frajeri“ spieva každý rok najviac maturantov.

„Som rád, že ani za čias hlbokého Mečiarizmu som nedovolil, aby sa táto pieseň stala hymnou politickej strany vo voľbách. Máme na to so spoluatorom Julom Kinčekom rovnaký názor. Nenechali sme sa uplatiť. A všetci čo to pamätajú vedia, že išlo o čísla so šiestimi nulami. Som v tomto nepodplatiteľný, na rozdiel od niektorých mojich kolegov,“ uzatvára Peter Nagy.

Nielen tento hit, ale aj aj ďalšie zaznejú na PETER NAGY 60 CZ/SK TOUR. Nenechajte si ujsť živé vystúpenie československej legendy a nestarnúce skladby  „Láska je tu s nami“, „Marcel z malého mesta“, „S nohami na stole“, „Sme svoji“, „Korálky od Natálky“ či „So mnou nikdy nezostarneš“, ktoré doslova zľudoveli a spievajú si ich fanúšikovia niekoľkých generácií. Vstupenky na PETER NAGY 60 CZ/SK TOUR si môžete kúpiť v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Peter-Nagy-60-CZSK-Tour?fbclid=IwAR0dVdTp16PwLJj7BJK6btnVNnVPUUNVq774UshzXG4zdjvFBuA7SfTsQzM Viac informácii nájdete na špeciálnej webovej stránke k turné  https://peternagy.sk/ a na https://www.facebook.com/PeterNagyOfficial/?fref=ts

PETER NAGY 60 CZ/SK TOUR

SR
2.10. Nitra
9.10. Košice
10.10. Žilina
15.10. Bratislava

ČR
16.10. Otrokovice
22.10. České Budějovice
23.10. Teplice
24.10. Olomouc
28.10. Ostrava
29.10. Brno
31.10. Praha

Zdroj: NK Factory