Aj miláčik českej elektronickej scény Philip TBC má TLAK!

Počas letných prázdnin sme si dovolili dať vám na chvíľu pokoj od parties like there is no tomorrow. No tropické horúčavy, sucho a následné búrky nás dotlačili do zásadného rozhodnutia.

Rezidentná akcia TLAK sa vráti do programu Nu Spirit Clubu na pravidelnej mesačnej báze, čo znamená jediné. Yanko Král vám aj počas nasledujúcej klubovej sezóny zahrá v rámci Bratislavy raz mesačne iba v Nu Spirite a už na najbližšom vydaní 19. septembra sa na hlavnom stagei predstaví najvplyvnejší český producent Philip TBC. Slovenskými zástupcami drum&breakbeatového stageu budú Sir Bakulu a Inkwall, zatiaľ čo v Basemente sa o electrobreak postará DJ Sabotage z EMONOIZBOYZ.

Philip TBC sa prvýkrát dostal k Djingu ešte v roku 1998. Počas hľadania sa si poctivo prešiel rôznymi žánrami od breakbeatu cez jungle aj dnb, až mu nakoniec došlo, že tadiaľ cesta nevedie a začal miešať všetko dokopy. Jeho aktuálne sety aj produkcia, v ktorých spája dubstep, hiphop, wonky aj dnb ho právom vyniesli na piedestál českej elektronickej scény.

Tento hudobný chameleón vystriedal pódiá zásadných festivalov ako Pohoda (kde predskakoval Prodigy na požiadanie samotného Liama Howletta), Let It Roll či Summer of Love aj množstva ďalších v celej Európe a zaslúžene si získal viacero hudobných ocenení ako dnb DJ aj producent roka.

Philip TBC je perfekcionista za mixom, s jemu vlastnou ľahkosťou strieda tempo aj štýly a nevyhýba sa ani prvkom ako beatjuggling či scratching. Jeho sety môžete vidieť stokrát a stokrát sa zaručene nebudete nudiť, preto jeho voľba na miesto natlakovaného headlinera bola bez debát!

LINEUP
Main Stage:
22:00 – 01:00 Inkwall
01:00 – 03:00 Philip TBC
03:00 – 05:00 Sir Bakulu

Basement:
00:00 – 02:00 Sabotage (EMONOIZBOYZ)
02:00 – 04:00 Yanko Kral
04:00 – 06:00 b2b

MUSIC
Philip TBC – Soundless Homeless: https://www.youtube.com/watch?v=QhB-bQYBFm8
Philip TBC: https://www.youtube.com/watch?v=djMbjco-UuM
Philip TBC – Genius Curve EP: https://soundcloud.com/philiptbc/sets/philip-t-b-c-genius-curve-ep

Untitled-1

Zdroj: Nu Spirit