Aj anjeli potrebujú pomoc …

Občianske združenie Bunky života na čele s jeho predsedníčkouAlexandrou Slobodovou a bubeníkom Ľudom Srncom vás srdečne pozývajú dňa 17. 6. 2012 o 14 tej hodine na pôsobivé benefičné podujatie s názvom „Aj anjeli potrebujú pomoc“, na ktorom vystúpia: Zuzana Smatanová, Allan Mikušek, Kochanski, Petra Kepeňová, Bystrík, Daniel Király, Downhill, Natália Mikušková, Svetlanna, AC+ , Denis Lacho a iní …

Všetci títo umelci sa rozhodli podporiť liečbu rakoviny canisterapeutky, kynologičky, ale najmä človeka s veľkým srdcom a dlhoročnú kolegyňu a kamarátku Janky Hospodárovej, predsedníčky OZ a mnohých známych osobností – Sylvie Drinkovej!

Benefičný koncert má za cieľ prostredníctvom symbolického vstupného 2 € a dražbou gitary zn. Taylor prebiehajúcou na sociálnej sieti fcb od piatka 18. 5. 2012 do 16. 6. 2012 vyzbierať prostriedky na auto, ktoré Sylvia súrne potrebuje na prepravovanie sa na vyšetrenia, infúzie, liečbu, rovnako sa prostredníctvom auta bude môcť dopraviť za psíkmi na záchranu a ich prevoz, konzultácie a prednášky o etológii, canisterapii a za svojimi každodennými povinnosťami.

Tešíme sa na vás, ďakujeme za podporu!

Aj anjeli potrebujú pomoc ...

Zdroj: Občianske združenie Bunky života
Publikoval: Redakcia GREGI.NET