Agnostic Front a Total Chaos vystúpia v Brne!

Když se řekne New York Hard Core, pak Agnostic Front vyvstanou na mysli automaticky. Již přes tři desetiletí patří mezi respektované stálice ostrého amerického punku a old school hard core/metalu. Sestava kapely se bìhem let mnohokrát mìnila, ovšem „tvrdé jádro“ v podání mocného frontmana Rogera Mireta a skvìlého kytaristy a showmana Vinnieho Stigmy zùstává.

Jmenovat všechna zásadní alba by bylo v případì Agnostic Front nadlouho. Dùležité je momentálnì to aktuální, které vyšlo u Nuclear Blast Rec. a které nese název „My Life, My Way“. Právì na podporu této desky se Agnostic Front vydávají na další evropské putování, které je zavede také do moravské metropole Brna.

Slogan „Hardcore For Life“ si mùže upřímnì zvolit jen pár kapel na scénì. Agnostic Front jsou již řadu let mezi nimi a právem jsou nazýváni kmotry tohoto stylu.

Je neuvìřitelné, kde už 30 let berou tolik síly. Jejich hudba se valí jako monstrózní lavina, texty jsou nabité poselstvím soudržnosti a bojem za svobodu a pódium se otřásá v základech pod výbuchem energie. Nenechte si proto ujít jejich brnìnskou show 6. července v Brnì na Faválu! Předkrmem bude americká street punková sbíječka TOTAL CHAOS.

Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal. Bližší info na webu www.obscure.cz.


AGNOSTIC FRONT (usa)
TOTAL CHAOS (usa)
6. července 2011, Brno – Favál
www.agnosticfront.com
https://www.myspace.com/totalchaospunx
www.obscure.cz
www.faval.cz

Agnosticfront

Zdroj: Obscure Promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET