Afrojack headlinerom MAGNETIC festivalu.

Návštěvníci prosincového MAGNETIC festivalu si mohou ze svého seznamu odškrtnout další splněné přání. Po hvězdách jako Avicii, Steve Aoki nebo Hardwell přijíždí další velikán světové taneční scény – AFROJACK.

Velikán nejen vzrůstem (208 cm), ale především svou produkcí a významem pro vývoj současné elektronické hudby. Pokud se podíváte na výčet jeho aktuálních hitů, rozhodně vás nepřekvapí, že právě Nick van de Wall (Afrojack) je zároveň dvojnásobným držitelem hudebních cen Grammy. Pozici headlinera na festivalech jako Tomorrowland, Electric Daisy Carneval nebo Ultra Music Festival lze z jeho pozice brát jako samozřejmost. Vystoupení v Praze doplní jeho dvorní MC Zawdi.

Afrojack

Jako producent vynikl na dvou albech Davida Guetty (Nothing but the Beat a One Love). V roce 2011 zaútočil se skladbou Take Over Control, která mu otevřela ještě více nové možnosti pro spolupráci s popovými hvězdami (Pitbull, Ne-Yo, Beyoncé, Leona Lewis). Následovaly hity No Beef, Can’t Stop Me, Rock The House, As Your Friend nebo aktuální novinka The Spark, která je zároveň singlem z chystaného alba, kde má mimo jiné hostovat také zpěvák Sting.

MAGNETIC festival proběhne 20.12.2013 v hale PVA Expo Praha v Letňanech. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketpro a také přímo na webu festivalu.

20. 12. 2013, PVA Expo Letňany
MAGNETIC festival
vstupné / předprodej Ticketpro
1090 Kč – základní vstupné (cena se bude zvyšovat)
2900 Kč – GOLD – All Inclusive (zahrnuje neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů a přístup na VIP terasy)
www.facebook.com/magneticfestival
www.magneticfestival.com

MF_2013

Zdroj: LIVE61 Ltd.