Adelu Banášovú čaká slovná prestrelka so sarkastickým moderátorom Janom Krausom!

V Košiciach bude v októbri poriadne horúco! Pohotovú moderátorku Adelu Banášovú čaká slovná prestrelka so sarkastickým moderátorom Janom Krausom. Diváci sa môžu tešiť na jedinečný slovný súboj československej moderátorskej špičky v talkšou „Jan Kraus aneb Hvězdy jak je neznáte“! Hudobným hosťom programu bude speváčka s výnimočným prejavom Lucia Šoralová!

13. októbra 2013 sa bude v košickom Dome umenia od ozývať hlasný smiech! Zabávať divákov bude dôvtipným, sarkastickým humorom majster českej talkšou Jan Kraus a vtipom ostrieľaná Slovenka Adela Banášová. Nenechajte si ujsť výnimočný humor a slovný súboj dvoch brilantných moderátorov Česka a Slovenska. Šarmantná moderátorka bude špeciálnym hosťom šou „Jan Kraus aneb Hvězdy jak je neznáte“! a na stretnutie s Janom Krausom sa veľmi teší.

Adela Banasova

„S pánom Krausom človek vždy zažije rozhovor, ktorý má vysokú energiu a šťavnatý obsah, je to hra, ktorá ma vždy baví.“ Zdôvodňuje hosťovanie v šou Adela Banášová.

Adela s Janom Krausom už v minulosti niekoľkokrát spolupracovala. Štipľavých otázok Jana Krausa ani jeho typického sarkazmu sa preto neobáva.

Kraus12

„Jana Krausa nevnímam ako človeka, ktorý chce za každú cenu hosťa nejako dostať. Podľa mňa len logicky kladie trefné otázky a v dnešnej dobe sa už aj to zdá občas niekomu drzé. A ak ma aj dostane do nejakej situácie, ktorá mi spôsobí zmätok, znamená to len, že sama nemám vo veciach jasno a to je len môj problém.“ Konštatuje Adela Banášová.

Jan Kraus a Adela Banášová sa počas predstavenia navzájom vyspovedajú. Moderátorka plánuje byť v improvizovanej talkšou sama sebou tak, ako ju pozná väčšina Slovákov. Či ju Jan Kraus dokáže predstaviť v zmysle názvu šou „Hvězdy jak je neznáte“, uvidia samotní diváci programu.

adela_2

„Jan Kraus vždy chytí za pačesy správnu tému a naládu, a keď je človek sám sebou, tak ho diváci vždy spoznajú, nech je v akejkoľvek situácii. Takže si myslím, že ma nejako nepredstaví inak, ale predstaví tú istú Adelu v inom odtieni“ Smeje sa Adela.

„Jan Kraus aneb Hvězdy jak je neznáte“ je unikátne improvizované predstavenie, v ktorom môžu diváci prostredníctvom moderátora Václava Daniela Kosíka položiť akékoľvek otázky nielen Janovi Krausovi, ale aj špeciálnemu hosťovi – Adele Banášovej. Vstupenky na šou „Jan Kraus aneb Hvězdy jak je neznáte“ si môžete kúpiť v sieti Ticketportal a na www.ticketportal.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.