Addictive party: Posledné info a line up!

Naše prípravy sa už pomaly, ale iste blížia do záverečného bodu. Tohtoročná prvá edícia je už pripravená, adiktívovský ošiaľ sa môže začať! Arctic Moon, David Hanc a ďalší už túto sobotu v Levickom Bowling Dance Clube!

Ako je už na PR kampaň tradične zvykom, na záver zhrnieme tie najpodstatnejšie informácie, ktorý by vás mohli zaujímať. V úvode kampane sme spomenuli novinky v podaní Bowling Dance Clubu, ktorého crew už netrpezlivo čaká na prvých hostí. Atmosféru klubu a celej party dotvorí príjemná dekorácia a novú tanečnú silu dodá nový a centrálny stage v klube. Brány Bowling Dance Clubu v Leviciach sa otvoria tradične o 22. hodine.

Vítať v klube vás bude nielen pekná dekorácia a šarmantné hostesky Captain Morgana, ale aj prvé tóny DJ-skej performance. Úvod bude v réžii nováčika a domáceho DJ-A NEITUSA, ktorý sa tak zhostí „uvítacej“ úlohy. Presne polhodinu pred polnocou ho vystrieda rezidentný DJ Adiktívky. MARTIN MICHNIAK bude tým, ktorý bude doslova „variť“ dav na parkete a pripravovať skvelú pôdu pre hlavného headlinera.

Addictive party

O jednej hodine rannej nastane ten správny čas sa odlepiť od sedačky alebo od baru a zamieriť rovno na parket. Dôvod je jasný! Hlavný headliner, ARCTIC MOON, je tým človekom, ktorý bude stáť na stage-i a odpáli dvojhodinovku neopakovateľnej hudobnej radosti. Môžete sa tešiť na zbrusu nové „vecičky“, ktoré premiérovo odprezentuje práve fanúšikom Addictive party. Ako posledný zo štvorice DJ-ov sa predstaví nová tvár pre publikum Adiktívky. DAVID HANC sa zhostí príjemnej úlohy – vyžmýkať z vás posledný dúšok energie. Podľa pozitívnych reakcií na jeho promo set z kampane sa máme načo tešiť.

Addictive party

Naše tradičné „Last Info“ nesmie zabudnúť ani na populárnu PR navigáciu, ktorú si mnohí z vás veľmi pochvaľujú. Samozrejme nikto nie je dokonalý a preto váš neskorý príchod nechceme riskovať! Aj z tohto dôvodu si môžete pozrieť túto užitočnú mapku!

Posledná marcová sobota už klope na dvere a s ňou aj ďalšia edícia obľúbenej Addictive party. Tešíme sa na vás :-)

31.3.2012 Addictive party presents
Arctic Moon /Poland/
David Hanc
Martin Michniak
Neitus
Bowling Dance Club Levice
Normal ticket: 4 € do 23:00/ 4,9 € po 23:00 / VIP 8 €
Facebook Fan Page
Event Addictive party na Facebooku

Rezervácie VIP vstupeniek posielajte mailom na addictive@websound.eu (Meno a počet VIP miest). Získate 1x Welcome drink a vstup do oddelenej zóny s pohodlným sedením, vlastným barom a bohatým občerstvením. Počet miest je limitovaný na 50!

Addictive party

Zdroj: AP – team
Pulbikoval: Redakcia GREGI.NET