Addictive party: Posledné info!

Dočkali sme sa. Naš rozprávkový príbeh sa blíži ku koncu. Brány Bowling Dance Clubu sa otvoria už v sobotu o 22:00, dnes vám preto prinášame line-up a ďalšie užitočné info vrátane videotraileru a VIP špecialitiek ;-)

Addictive party

Domovský stánok Adiktívky, Bowling Dance Club Levice, vás privíta už o 22. hodine. Na úvod party noci sa vám predstaví DJ Johnny Da Fox, ktorý si na stage-i Addictive party odkrúti svoju premiéru. Už teraz sa môžete tešiť na jeho 90 minútovú hudobnú delikatesu zloženú zo sviežych melódií a energických beatov. Polhodinu pred polnocou vystúpi slovenská producentská elita ReOrder. Pri poslednej návšteve Addictívky spravil na party-people obrovský dojem. Sme presvedčení, že spomínaná latka pôjde v jeho prípade opäť vyššie.

Hlavný prime time eventu zaobstará tradične headliner, ktorý tentoraz premiérovo priletí z Francúzska. „Trance wizard“ trance-ovej scény menom Ferry Tayle. V týchto končinách si budete môcť jeho umenie vychutnať absolútne po prvýkrát. Už teraz sa môžete tešiť na tie najlepšie tracky, ktoré nosia kredit tých najznámejších trance-ových labelov. Záver celej party bude mať vo svojej réžii rezident eventu Martin Michniak, ktorí z vás vyžmýka poslednú energiu.

Addictive party

Tématiku blížiacej sa edície sme už naznačili v úvodnej PR. Premiérovo k nám zavíta aj známy kapitán tekutého sveta destilátov – Captain Morgan. Známy kapitán Henry Morgan k nám dopláva až z tajomných vôd Karibiku so svojím legendárnym nápojom, ktorý dostane každý návštevník VIP zóny v podobe welcome drinku zadarmo! Áno ,v rámci eventu je vám tradične k dispozícii mimoriadne obľúbená VIP room, ktorá obsahuje známy nadštandard ako bohaté občerstvenie, oddelené priestory, miesta na sedenie atď. Nemôžeme zabudnúť ani na šarmantné gogo tanečnice Grupo Caliente, ktoré vždy reflektujú tématiku aktuálnej edície.

Na záver ešte naše „užitočné“ GPS – tu nájdete presné informácie ako sa dostať do klubu.

1.10.2011 Addictive party presents
Ferry Tayle /France/
ReOrder
Martin Michniak
Johnny Da Fox
Bowling Dance Club Levice
Normal ticket: 4 € do 23:00/ 4,9 € po 23:00 / VIP 8 €
Rezervácie VIP vstupeniek posielajte mailom na addictive@websound.eu (Meno a počet VIP miest)

Zdroj: Addict media
Publikoval: Redakcia GREGI.NET