Addictive party: 31. marca prichádza Arktická edícia!

Nemusíte sa báť žiadnej veľkej zimy, alebo nízkych teplôt. V tomto prípade ide o hudobný mráz, ktorý premiérovo zaobstará poľský DJ a producent, Arctic Moon. Poslednú marcovú sobotu sa vidíme opäť v Leviciach!

Addictive party je tu opäť! Tento fakt zahrial mnohých a stálych fanúšikov Adiktívky v deň zverejnenia oficiálneho dátumu edície. Aktuálna edícia Addictive party je ohlásená na posledný víkend v tomto mesiaci a to konkrétne na 31. marec.

Pevne veríme, že už v tomto momente máte vo svojom diári poznačený tento dátum s veľkými písmenami. Táto edícia bude hneď v niekoľkých faktov odlišná, v príjemnom slova zmysle ;-)

Addictive party

Prvá pozitívna zmena sa moc netýka samotného projektu Addictive party, ale skôr priestoru v ktorom sa odohráva. Nemusíte sa plašiť! Adiktívka sa nesťahuje! Tradičný a už niekoľkoročný partner projektu, Bowling Dance Club v Leviciach, bude aj tentoraz hostiť aktuálnu edíciu. Avšak váš pohľad na DJ-ov už nebude totožný z predchádzajúcej edície. Nový stage, nová VIP zóna, nový backstage. Všetky tieto pozitívne zmeny si už čoskoro vychutnáte v tomto čarovnom podniku.

Nestáva sa často, že by na line upe svietili dve mená zo zahraničia. Aj v tomto prípade je blížiaca sa Addictive party zaujímavá. Krajina skvelých trance-ových producentov sa dočkala! Headliner ďalšej edície bude premiérovo z Poľska. Určite mnohí z vás budú súhlasiť s faktom, že Poľsko prestavuje jednu veľkú destináciu upliftového zvuku. Mnoho producentov práve z tejto krajiny privoňalo najviac k tomuto žánru. Aj headliner Adiktívky má k nemu najbližšie, i keď nemožno čakať iba uplift! Kvalitný sound a ešte lepšie performance si pre nás pripravuje známy DJ a producent, Mr. ARCTIC MOON.

Samozrejme party sa neskladá iba z headlinera. Svoju prvú skúsenosť za stage-om Adiktívky si odkrúti aj DAVID HANC z Rakúska. Ďalšou známou persónou Adiktívky nebude nikto iný, ako jej rezidentný DJ MARTIN MICHNIAK. Po prvýkrát v histórií tejto fialovej party dostane príležitosť aj lokálny DJ. V tomto prípade sa jedná o mladého Levičana, ktorého môžeme spoznať pod menom NEITUS.

Addictive party

Adiktívková klasika takisto nemôže chýbať! Šarmantné gogo tanečnice budú sprevádzať svojim tancom rytmické tóny hudby. Opäť sa môžete tešiť na tradičné a osviežujúce VIP priestory a Captain Morgan sa s veľkou radosťou postará o vašu pozitívnu náladu. Všetky potrebné informácie k blížiacej sa edícií nájdete na našej Addictive party fan page. (https://www.facebook.com/pages/Addictive-party/288314817854)


31.3.2012 Addictive party presents
Arctic Moon /Poland/
David Hanc
Martin Michniak
Neitus
Bowling Dance Club Levice
Normal ticket: 4 € do 23:00/ 4,9 € po 23:00 / VIP 8 €
Rezervácie VIP vstupeniek posielajte mailom na addictive@websound.eu (Meno a počet VIP miest)

Addictive party

Zdroj: AP – team
Pulbikoval: Redakcia GREGI.NET