Adam Mišík slibuje, že po každé zimě přijde Jaro. Emotivní baladou o naději se za doprovodu piana ukazuje v netradičních hlasových polohách

Adama Mišíka známe v poslední době především v poloze moderního popu až rapu. Nyní však zpěvák vydává emotivní baladu, kterou dokazuje svůj nepopiratelný žánrový i pěvecký rozsah. Písní o naději, která je hlubokou osobní zpovědí a začíná slovy „Táta mi říkal, není to konec dokud dejcháš”, zve Adam Mišík na svůj dosud největší koncert v pražském Foru Karlín, a slibuje velký zážitek.

Screenshot

„Po každý zimě přijde jaro. V tomhle duchu se nese celá tahle pecka, kde jsem chtěl dát stranou přehnanou produkci. S mým pianistou Jáchymem jsme šli po intimnějším zvuku, který dává více vyniknout vokálu a člověk se do něj může ponořit bez větších ruchů okolo,” láká Adam Mišík k poslechu písně Jaro. Výsledkem je jednoduchý, ale silný klavírní track nejen o lásce, ve kterém Adam naplno předvádí svůj pěvecký um. „Chtěl jsem do textu vložit nádech naděje. Vždycky, když je těžký období, přijde něco krásnějšího,” dodává Adam.

Nová píseň možná zazní i příští rok v únoru v pražském Foru Karlín, kam Adam Mišík doveze svou dosud největší show. Po letošním vyprodaném koncertě v Roxy jde tak o další významný milník kariéry oblíbeného zpěváka. „Děkuju všem fanouškům, že i po jedenácti letech jsou pořád se mnou a málem zbourali celej klub do základů. Nemůžu se dočkat Fora Karlín, kde to celý společně posuneme ještě o level výš!“ zve fanoušky Adam na 6. února 2025.

Vstupenky jsou k dispozici ZDE

Adam Mišík – JARO
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.instagram.com/adammisik/
www.tiktok.com/@adammisikofficial

TS