Adam Ďurica vydáva novinku Medzi nami.

Po skladbe Pravdupovediac prichádza novinka, ktorá opäť potvrdzuje nové hudobné smerovanie Adama Ďuricu. Adam prichádza s novou piesňou Medzi nami.

„Pre mňa to, že mením hudobné smerovanie je úplne prirodzené. Ja sa mením, vyvíjam sa ako človek, už nie som ten istý Adam, ktorý písal Mandolínu a pesničky z tohto obdobia. Už ma to ťahá k niečomu inému – novému. Veci okolo mňa sa menia, doba sa zmenila a to všetko mení moje vnímanie a to všetko sa odráža na mojej hudbe. Momentálne ma baví hľadať nové spôsoby vyjadrenia. Vždy ma bavilo hľadať nový zvuk a ten som definitívne našiel v posledných skladbách s Lacom Rychtárikom ako mojím aktuálnym producentom“ hovorí Adam. Okrem Adama Ďuricu, Laca Rychtárika je za novinkou aj krásny text Adriany Pusztovej.

„Skladba vznikla tak, že som dostal krásne texty od Adriany Pusztovej a z nich ma najviac oslovil tento. Má silnú atmosféru a tá ma hneď stiahla do seba. Význam textu som umocnil hudbou, ktorá dokopy s textom vytvára až filmovú atmosféru“ približuje jej vznik Adam.

„Myslím, že všetci sme ovplyvnení súčasnou situáciou, ja osobne som sa viac ponoril do hĺbky a viac som prišiel k podstate toho čo chcem robiť. Koncertovanie aj kontakt s fanúšikmi mi samozrejme veľmi chýbajú a neviem sa dočkať kedy im svoje nové veci odprezentujem naživo. Nové songy stále pribúdajú takže čoskoro túto kapitolu uzavriem do albumu ;-)“ uzatvára Adam Ďurica

Skladba Medzi nami dostala aj vizuálnu podobu, krásne lyric video, z dielne Jakuba Mahdala a Jakobyfilms.

Adam Ďurica – Medzi nami
https://adamdurica.lnk.to/MedziNami 
Hudba: Adam Ďurica
Text: Adriana Pusztová
Producent: Laco Rychtárik
Mix: Hook Fabrique (Laco Rychtárik)
Master: Michal Lorenzo Ďurica
Nahrávané  : Hook Fabrique
ISRC : SK-A01-21-00031
2021 Universal Music
Lyric video: Jakobyfilms
Réžia: Jakub Mahdal
2021 Universal Music

Zdroj: Universal Music