Adam Ďurica ohlasuje Vianočný koncert. Hudobnú réžiu zveril Oskarovi Rózsovi

Adam Ďurica má za sebou úspešnú dekádu na hudobnej scéne. Za ten čas si pripísal na svoje konto nielen množstvo hitov, ale aj ocenení. 10 rokov od vydania megahitu Neľutujem, Mandolína, Holubička, cez Spolu, Zatancuj si so mnou až po súčasné Naše hriechy či  Pohľad pre bohov a mnoho ďalších hitov. Niekoľkokrát sa stal Osobnosťou televíznej obrazovky, v kategórii Spevák. Je tiež laureátom Krištáľového krídla za rok 2022 v kategórií Populárna hudba. Celý tento rad ocenení a hitov chce Adam osláviť v spoločností svojich fanúšikov, ale aj hudobných a osobných priateľov.

„ Je to už vlastne 18 rokov, čo som vstúpil do tohto hudobného sveta, čiže to môžeme brať aj, ako oslavu mojej profesionálnej hudobnej dospelosti“ dodáva s úsmevom Adam.

Tiež je to 10 rokov, odkedy sa to pomaly začalo lámať a prišli hity, ktoré sú dodnes súčasťou mojich koncertov “  približuje vznik myšlienky vianočných koncertov Adam Ďurica. „ Ďalším krokom bol výber hostí a ja som hneď od začiatku vedel, že  chcem byť s ľuďmi, s ktorými mi je dobre, naše cesty sa preťali či už v osobnej alebo pracovnej rovine. Už pri tvorbe skladby Pohľad pre bohov som si uvedomil, že Oskar by mohol dať skladbám iný rozmer, preto tento koncert bude práve v jeho hudobnej réžii. Oskar je fantastický hudobník, dirigent a som presvedčený, že jeho hudobné renomé a talent, chuť stále pracovať na nových projektoch  budú veľkým prínosom. So Zuzanou máme krásnu pesničku Miesta, s Emmou zase Naše hriechy. A tiež Peter Bič Project s ktorými máme bohatú spoločnú históriu a aj sme odohrali spoločne už niekoľko turné.“     

Peter Bič Project, Zuzana Smatanová, Emma Drobná, ale aj barytonista Aleš Jenis to sú hostia vianočných koncertov. Úlohy moderátora sa zhostí Milan „ Junior“  Zimnýkoval. Vianočné koncerty v hudobnej réžii basgitaristu, producenta a dirigenta Oskara Rózsu.

Vianočné koncerty Adama Ďuricu sa budú konať v troch mestách:
9.novembra Praha – Lucerna,
5.decembra Košice – Angels Aréna
7. decembra Bratislava -NTC Aréna.

„Vianoce sú naozaj jedinečná udalosť v roku, a verím, že aj vďaka týmto koncertom si spoločne darujeme skvelý hudobný zážitok“ uzatvára Adam.        

Vstupenky na vianočné koncerty: https://unitedstage.sk/events/

Zdroj: TS