Adam Beyer príde 8. 11. na Elektru.

Doslovné ztělesnění techna, legenda elektronické hudby, která již 15 let víkend co víkend headlinuje těm nejprestižnějším klubům a festivalům na světě! Adam Beyer dosud jezdil do ČR jen na velké festivaly či halové akce pro tisíce návštěvníků.

Jeho návštěva klubové noci Elektra se tak stane unikátní událostí, která nabídne “vyvoleným” majitelům vstupenek zážitek v podobě vystoupení člověka, který se celoživotní činností podílel na definici a zpopularizování techna po celém světě.

Hudba Adama Beyera je synonymem pro všechno to vzrušující, co si dokážete pod tímto žánrem představit. Jako lídr vyhlášené “švédské techno školy” si postupně vybudoval svůj nezaměnitelný zvuk a je proslulý svými sety a tracky, které nepostrádají energii a zároveň posunují aktuální trendy.

V průběhu let také vybudoval vysoce ceněný seznam talentů vydávajících na jeho labelech Drumcode, Truesoul a Madeye. Beyerovo citlivé ucho pro kvalitní produkci je doslova vyhlášené. Obzvláště na labelu Drumcode, kde již 18 let vydávají ty největší esa techna. Jeho Drumcode eventy jsou na scéně brány jako party s nejvyšší kvalitou a jeho vysoce respektovaný podcast “Drumcode live radio show” je vysílán celosvětově na 40 stanicích a dosáhl již přes 3 miliony stažení.

Label Drumcode slaví 18 let od svého založení a jeho majitel navštíví Flédu na dosavadním vrcholu své kariéry. Adam Beyer se představí po dlouhé době v ČR a v intimním prostředí klubu, nemusíme asi zdůrazňovat, že očekáváme plný dům. Počet lístků je však striktně limitován, abychom si to opravdu užili!

Návštěvou této techno legendy tak Elektra bude pokračovat v oslavách 10 let své existence a jsme rádi, že dvouletá práce na tomto bookingu konečně přinese své ovoce 8.11. na Flédě!

Vstupenky do 30.9. za 450,- / pak 490,- / 530,- na místě
https://www.smsticket.cz/vstupenky/2818-elektra-adam-beyer-akce-do-30-9-2014.aspx

Line-up:
Adam Beyer (Swe), Orbith, Džejár, Upgrade, Paul Hubiss
We love the boat bar stage: Yamakomba (Sk), Javas, Manack, Siesta, Flytech

Elektra-141108-tisk

Zdroj: Elektra