Absolut Andy Warhol party: Najinteraktívnejší párty zážitok mieri do Bratislavy.

Elektrizujúce rytmy popredných slovenských DJov a hra svetla a farieb v slovenskej premiére unikátnych párty náramkov – posuňte svoj nočný život na svetovú úroveň s Absolut Andy Warhol party už 29. novembra v Trafo music bare! Pripravený je highlight tejto jesene, ktorý pozitívne prevalcuje všetky vaše zmysly.

Na poslednú novembrovú sobotu si Absolut pre všetkých párty ľudí z Bratislavy a okolia pripravila to najlepšie od DJ Tokyho s hosťami a DJ Yanka Krála, špeciálne svetelné dekorácie a grafické ilúzie VJského dua Akasha, no najmä interaktívne LED náramky Xyloband, ktoré hudnobno-tanečný zážitok premenia aj na nezabudnuteľnú svetelnú show. Horúci hit svetových koncertov a žúrov u nás budete môcť vyskúšať po prvý raz!

Pripravené sú aj tanečníčky, nalievanie vodky cez ľadovú sochu a fotokútik, v ktorom sa môžete zvečniť vo warholovskom štýle. Po skvelej žúrke sa s priateľmi nezabudnite otagovať vo fotoalbume na Facebooku https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia. Príďte transformovať svoju predstavu o cool žúre vo farbách otca pop artu, ktorému je venovaná najnovšia limitovaná edícia ikonickej švédskej vodky!

1622076_725705697523079_5003097429536453435_n

Zdroj: Absolut Andy Warhol party