Above & Beyond sa chystajú na Prahu v rámci turné Group Therapy!

Britská hudební formace Above & Beyond, která vznikla v roce 2000 a jež se skrývá pod jmény Jono Grant, Tony McGuinness a Paavo Siljamäki, vystoupí v sobotu 15. září 2012 v holešovickém klubu SaSaZu. V České republice už jste je mìli možnost vidìt například dvakrát na halové noci Transmission, teď však budete mít možnost vidìt jejich premiéru i v klubovém prostředí v Praze.

Vystoupení probìhne v rámci turné „Group Therapy“ k jejich poslednímu stejnojmennému albu, které vyšlo v roce 2011. První singl z tohoto alba, „Sun & Moon“, který vyšel do svìta v březnu 2011, se okamžitì vyšplhal na přední příčky všech svìtových hitparád, stejnì jako následující skladba „Thing Called Love“, „You Got To Go“ a „Love Is Not Enough“. Není tedy žádným překvapením, že časopis Mixmag toto album označil za nejlepší album roku 2011.

Populární trio Above & Beyond patří mezi současnou špičku na elektronické taneční scénì, díky své nadčasové produkci s renomovanými zpìváky, plné upliftingového trancu. Above & Beyond vlastní také renomovaný label Anjunabeats, který vydává produkci zamìřenou na trance a progressive. Kromì jiného mají také vlastní radiovou show, Trance Around The World. Jejich skladby jsou bìžnì hrány dalšími svìtovými DJs po celém svìtì jakými jsou Armin van Buuren, Gareth Emery, Ferry Corsten, ATB, či Kyau & Albert. V současné dobì se drží na páté příčce v anketì Top 100 DJ Poll časopisu DJ Mag.

Vstupenky na tuto jedinečnou klubovou noc letošního podzimu jsou v prodeji exkluzivnì v síti www.ticketpro.cz. Základní vstupenky jsou za 490 Kč a jejich cena se bude postupnì zvyšovat až na 690 Kč. Na místì pak budou vstupenky za 750 Kč. VIP vstupenky do VIP galerie s neomezenou konzumací a šatnou zdarma jsou v prodeji za 1 990 Kč.

Více informací najdete na www.unitedmusic.cz

AB visual

Zdroj: UNITED MUSIC EVENTS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET