Registrácia na Jump 2013 začne 16. septembra.

V stredu 16. októbra sa koná druhý ročník neformálnej konferencie Jump. Pripravuje ju Nezisková organizácia Voices a určená je pracovníkom a dobrovoľníkom občianskych iniciatív a združení, vysokoškolákom, freelancerom, podnikateľom a každému, komu Slovensko nie je ľahostajné. Vstupenky sa budú dať kúpiť od 16. septembra na stránke www.tixy.sk/jump2013

Jump 2013 je druhý ročník neformálnej konferencie o nápadoch a skúsenostiach neziskových organizácií a iniciatív. Na príprave obsahu spolupracovali s Voices aj Jana Hoschek Hoffstädter z Rady mládeže Slovenska, Igor Polakovič z Centra pre filantropiu a šéfredaktor portálu Student24.sk Jaroslav Dodok.

JUMP_2012_foto_Boris_Németh_042

Pre účastníkov je na doobedie pripravených desať skutočných príbehov plných užitočných skúseností. Medzi spíkrami budú Juraj Hipš z Centra environmentálnej a etickej výchovy Živica či Marek Adamov z kultúrneho centra Stanica Žilina-Záriečie. Priestor budú mať aj mládežnícka delegátka Slovenska v OSN v roku 2012 Milena Dudášová, permakulturista Václav Petráš zo Skalice, Jozef Maudry z popradského kultúrneho spotu Groteska či rešpektovaný bojovník proti hazardu z Brna Matěj Hollan. Aj poobedňajšie prednášky so skúsenými lektormi a lektorkami súvisia priamo s podporou práce neziskových iniciatív a organizácií. Po programe nasleduje AfterJUMP s možnosťou bližšie sa zoznámiť s hosťami a organizátormi. Viac o konferencii nájdete na stránke www.jump2013.sk.

Vstupenky sa budú dať zakúpiť od 16. septembra. Základný poplatok 20EUR je možné navýšiť o dobrovoľný príspevok na podporu projektu organizácie Voices s názvom 2+2=2014. Registrácia bude prebiehať na stránke www.tixy.sk/jump2013.

JUMP_2012_foto_Boris_Nemeth_069

 „Skvelá konferencia plná nadšených ľudí, ktorá ukazuje, že keď sa chce, všetko sa dá, a že ľudí, čo chcú, je na Slovensku veľa,“ reagovala po prvom ročníku Veronika Pizano, TEDxBratislava. Lukáš Bakoš z firmy Maxman Consultants dodáva: „Takú vysokú koncentráciu zanietených motivovaných ľudí, ktorí milujú svoju prácu a prichádzajú so zaujímavými a prospešnými projektmi, som minulý rok nezažil na žiadnej inej konferencii. A musím uznať, že my v biznise sa od týchto ľudí z neziskového sektora máme čo učiť. Ďakujem za inšpiráciu a nastavenie zrkadla.“

Jump 2013 sa uskutoční 16. októbra v priestoroch Technopolu v Bratislave. Organizátorom konferencie je Nezisková organizácia Voices. Hlavnými partnermi sú VČELÍ DOM a Nadácia Orange. Jump podporujú partneri Sygic, WebSupport, Hlavné mesto SR Bratislava, Melon Marketing a TEDxBratislava. Mediálnymi partnermi sú internetová televízia MeToo.sk, dvojtýždenník Profit a internetové magazíny áno!magazín, iLemon, Shiz.sk, Student24.sk a Zones.sk.

Zdroj: Jump 2013