7. narodeniny Creative party s Mihaiem Popoviciu štartujú predpredaj!

Pátek 8.11. se nezadržitelně blíží a s ním i 7. výročí eventu Creative, na kterém se vůbec poprvé v České republice představí rumunský producent Mihai Popoviciu. Přinášíme vám důležité informace o předprodeji vstupenek za bezkonkurenčních 80,-Kč a představujeme vám partnery akce.

Více jak 17 umělců na 3 patrech klubu Chapeau rouge – tak budou vypadat 7. narozeniny Creative party, které vám přináší partneři akce – firma Special Grower, Los Keros personal tunning studio a firma Smoking. Headlinerem je již zmiňovaný rumunský producent Mihai Popoviciu, který v současnosti dobývá hitparády svým trackem Transitions. Kromě tohoto charismatického umělce se můžete těšit na rezidenty Creative party – Subgatea, Roba Smilea, Nkypa, dále na Hiffiho s Jacobem, Jaga Kiranmaye, Adama Clouda, Finidiho, Taadu, Tokátka, Qota djanes nebo Volný průběh crew.

https://www.youtube.com/watch?v=BhKCpQE2zLc

Předprodej vstupenek:

Vstupenky na 7. Narozeniny Creative party za 80,-Kč si můžete kupovat prostřednictvím rezidentů tohoto eventu Subgatea, Roba Smilea a nebo Nkypa. Vstupenky si můžete objednávat prostřednictvím fanpage Creative party – https://www.facebook.com/creativeczech nebo na mailu subgate@tousterproduction.cz. Jednotliví rezidenti vám vstupenky v rámci hlavního města rádi předají.

Další možnosti, jak si vstupenky pořídit je vrchní bar v klubu Chapeau Rouge (Jakubská 2, Praha 1)

Představení partnerů:

Hlavním partnerem 7. narozenin eventu Creative  je firma Special Grower, která se zabývá prodejem veškerého příslušenství pro pěstitele a nabízí široký sortiment v tomto odvětví. Kompletní informace naleznete na www.specialgrower.cz

Druhým partnerem je prestižní personal tunning studio Los Keros, které se kromě tetování a percingů věnuje i vizážistickým službám a svatebnímu servisu. Pro více info navštivte facebookovskou fan page této firmy – www.facebook.com/LosKeros.tv

Posledním partnerem je přední výrobce papírků – firma Smoking, která nabízí široké portfolio balících papírků.

Více info: https://www.facebook.com/SmokingKlub?fref=ts

V souvislosti s partnery eventu se můžete těšit na soutěže o hodnotné ceny, které ve spojení se 7. výročím vzniku Creative party chystáme!

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a facebooku https://www.facebook.com/events/168719149972470/

CREATIVE_2013_0811_5

Zdroj: Touster Production