5 Seconds of Summer vydávajú nový album!

Austrálska kapela 5 Seconds of Summer práve vydáva svoj nový  štúdiový album! Pop-punkové zoskupenie zo Sydney svoj druhý album pomenovalo Sounds Good Feels Good!

Luke Hemmings, Michael Clifford, Calum Hood a Ashton Irwin – čiže 5 Seconds of Summer sa minulý rok stali najúspešnejšími nováčikmi medzi kapelami. Zo svojho prvého albumu, ktorý vydali minulý rok v júni, predali vyše troch miliónov kusov, vďaka čomu sa ich album stal napríklad v Amerike najúspešnejším debutom roku 2014!

5SECONDSOFSUMMER_Photo_Sounds Go_300CMYK_1_web

Na minuloročné úspechy sa pokúšajú nadviazať kolekciou dvanástich piesní, ktoré ponúka základná verzia, deluxe verzia nového albumu Sounds Good Feels Good obsahuje aj tri bonusové songy. Nový album vznikal v Los Angeles, kam kapela odletela začiatkom roka a začala s písaním nových songov. Už v prvej polovici prázdnin sa tak fanúšikovia dočkali prvej ochutnávky v podobe dravej piesne She’s Kinda Hot.

Tá zaznamenala veľmi slušné hitparádové úspechy a zároveň vyvolala v súvislosti s novým albumom aj veľké očakávania. Tie kapela naplnila už minulý týždeň, kedy predstavili nový singel Hey Everybody!, ktorý je doplený veľmi vtipným klipom. Podobne chytľavých a už na prvé počutie hitových piesní ponúka album Sounds Good Feels Good celý rad.

Kapela 5 Seconds of Summer celé leto strávila opäť na koncertných pódiách. Absolvovala americkú časť turné s názvom Rock Out With Your Socks Out, pričom na jeho konci prekročí návštevnosť ich koncertného turné magickú hranicu jedného milióna. Fanúšikovia v Európe sa už teraz môžu tešiť na budúcoročnú jar. Od apríla do júna kapela odohraje na starom kontinente celých tridsaťsedem koncertov.

5 Seconds of Summer sú konečne naspäť! Pod krídlami labelu Universal Music vychádza ich druhý štúdiový album „Sounds Good Feels Good“, tak si ho nenechajte ujsť!

https://www.5sos.com
https://www.facebook.com/5secondsofsummer

5SECONDSOFSUMMER_Cover_Sounds Go_300CMYK_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.