5 nápadov na sviatočný outfit pre mužov

Sviatočné obdobie a čas, kedy trávime veľa času so svojimi najbližšími, sa rýchlo blíži. Je tiež veľmi vhodný čas na výber vianočného outfitu, ktorý zabezpečí pohodlie a zároveň ten správny vzhľad. Nižšie uvádzame päť outfitov, ktoré budú pre muža hitom na sviatky!

1. Tradične – s oblekom

Najjednoduchšie riešenia sú často tie najlepšie. Preto je prvým návrhom na našom zozname oblečenia jednoducho pánsky oblek. Výhody tohto riešenia? Takýto outfit jednoducho nemôže chýbať: dodá elegantný vzhľad a zároveň … každý muž má vo svojom šatníku aspoň jeden oblek. Nevýhody – veľa mužov verí, že takéto oblečenie nie je obzvlášť pohodlné, s čím je ťažké nesúhlasiť.

2. Casualovo – pánsky sveter v hlavnej úlohe

Ak vianočná večera s Vašimi najbližšími nie je, čo sa týka outfitu, taká slávnostná – pánske svetre v kombinácii s chinos nohavicami sú pre túto dobu jedným z najzaujímavejších návrhov. V závislosti od Vašich preferencií sa môžete rozhodnúť pre model s výpletom imitujúcim vrkoč, ktorý je túto sezónu módny, alebo pre sveter s diamantovým vzorom. Pokiaľ ide o svetre v zime – v tomto smere je ťažké poukázať na nesprávnu voľbu!

3. Vtipné, teda zaujímavé vianočné oblečenie

Vianoce na veselo? Prečo nie! V obchodoch sú dostupné všelijaké pánske svetre so zaujímavými vianočnými vzormi a sú jednou z najzaujímavejších volieb na blížiace sa Vianoce. Podľa preferencií si môžete vybrať napríklad model s vtipným sobom či Santa Clausom alebo niečo tlmenejšie – napríklad pánsky sveter so severskými vzormi.

Zábavný, pútavý vrchný diel outfitu kombinujte s decentnými nohavicami. Klasické džínsy alebo chinos nohavice budú v tomto smere skvelou voľbou: poskytnú pohodlie a zároveň skvele doplnia zábavný sveter!

4. Elegantne, no pohodlne

Ďalšou zaujímavou voľbou na sviatky môžu byť chinos nohavice kombinované s košeľou a pánskym svetrom bez rukávov. Táto možnosť poslúži najmä vtedy, ak sa napríklad chystáme do domu s nižšou teplotou, než na akú sme zvyknutí. Tento jednoduchý outfit môžete obohatiť napríklad o sveter so zaujímavým vzorom alebo vsadiť na klasický, jednofarebný variant – v odtieni sivej, čiernej alebo námorníckej modrej.

5. Jednoduchý, elegantný outfit

Vždy môžeme staviť na klasiku, jednoduchú eleganciu v kombinácii bielej košele a chinos nohavíc. Podľa preferencií si vyberme košeľu s krátkym alebo dlhým rukávom. Ak máte chuť na niečo elegantnejšie – doplňte štylizáciu motýlikom alebo kravatou. Ak nám záleží na trochu každodennejšom nádychu outfitu – môžeme sa vzdať pridávaní týchto elegantných prvkov outfitu.

Dúfame, že jeden z našich návrhov sa stane základom pre celú štylizáciu alebo zaujímavou inšpiráciou. Stojí za to pripomenúť, že aj keď je outfit samozrejme veľmi dôležitým prvkom sviatkov, spoločné trávenie času je určite dôležitejšie!

Zdroj: PR