5 dôvodov prečo ísť na Balaton Sound 2016!

Balaton Sound je miestom, na ktorom by ste počas nadchádzajuceho leta nemali chýbať, ak hľadáte pláž, na ktorej sa možete stretnúť s tými najväčšími menami elektronickej hudby a hip hopu. Neviete sa stale rozhodnúť? Tu je malá pomoc! A nezabudnite: Zľavnené vstupenky sú k dispozícii, iba do 15. Marca!

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

  1. Jedinečný zvuk Balaton Soundu

Pláž a jazero sú nádherným miestom na festival, ale hudba je to najdôležitejšie! U nás zažijete vystúpenia tých, ktorí sa radia k svetovej špičke elektronickej hudby a hip hopu. Budete si môcť užiť vystúpenia top djov ako Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, W&W, Oliver Heldens, KSHMR, Nervo, Don Diablo, Paul Van Dyk, Aly & Fila a mnohých ďalších! Ak spomenieme hiphop, tak sú to A$AP Ferg, Macklemore & Ryan Lewis, The Game, Tyga and Tyler, The Creator, ktorí sú zárukou jedinečnej zábavy. Sub žánrové kategórie budú mať nemenej bohaté zastúpenie. Preto neváhaj a pozri si program rozdelelený do jednotlivých dní.

Ako sa pripraviť: Vypočuj si oficiálny playlist Balaton Soundu cez Spotify!

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

  1. Čo robiť na Balatone

Balaton je najväčším jazerom v strednej Európe s plážami, nádherným výhľadom a všetkým čo potrebuješ na ten najúžasnejší letný zážitok. Počas neustále hrajúcej hudby, sa môžeš počas dňa schladiť vo vode, oddychovať a opaľovať sa. Na tieto aktivity, je vytvorených množstvo možností na opaľovacích mólach a zariadeniach  pozstavených špeciálne pri príležitosti Balaton Soundu. Čakať na teba budú párties na lodiach, ktoré budú mať exkluzívny samostatný program. Festival navštevujú ľudia z viac ako 60 krajín celého sveta a počas 5 dní si tak nájdeš množstvo nových kamarátov.

Čo si pripraviť:  Uisti sa, že máš so sebou plavky!

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

  1. Príchod a možnosti ubytovania

Zamárdi  je približne hodinu autom od Budapešti, ale  pricestovať sa dá aj z letiska (BUD), alebo z niektorej z vlakových staníc v Budapešti. Príchod je ideálny 1 až 2 dni pred Balaton Soundom, čo dáva možnosť prehliadky aj samotnej Budapešti, ktorá má čo ponúknuť. Možnosti ubytovania sú naozaj rôzne, od  základného v areáli kempingu, alebo ubytovania v Beach kempingu priamo v mieste konania Balaton Soundu v predpripravených stanoch, drevených domčekoch, alebo predpripravených karavanoch! Príchod vlastným karavanom je rovnako možný. Pripravené je pre vás ubytovanie aj vo Flexoteli, alebo Flexostanoch. (https://balatonsound.sk/kemping

Čo si pripraviť: sme pipravený vás v prípade poteby dopraviť, preto si pozri možnosti, ktoré sú k dispozícii (https://balatonsound.sk/tickets/category/other-services#webshop-app-sticky )

Kálló Péter // https://www.facebook.com/kallopeterphoto // www.kallopeter.hu

  1. Oslava 10. výročia Balaton Soundu

Od prvej edície v roku 2007 je Balaton Sound pravidelne vypredaný a cestu naň si nachádza čoraz viac zahraničných turistov. Ostatných 9 ročníkov je plných príbehov, osláv, skvelých line upov a množstva vylepšení, ktoré sme vám priniesli. Tohto ročná edícia bud špeciálna v mnohých rovinách, čo je len jeden z dôvodov prečo by si ju určite nemal zmeškať. Organizátori pripravujú množstvo mimoriadnych chvíľ, a ty by si tento historický moment Balaton Soundu určite nemal zmeškať.

Priprav san a: Ohňostroje, konfety, torty – toto bude skutočná narodeninová párty! Staň sa už teraz súčasťou našej oslavy https://www.facebook.com/events/494649734029555/

Kálló Péter // https://www.facebook.com/kallopeterphoto // www.kallopeter.hu
Kálló Péter // https://www.facebook.com/kallopeterphoto // www.kallopeter.hu
  1. Bombastický štart – 6. Júl

Warm-upové dni sú predovšetkým o oboznámení sa s prostredím, ubytovaní a nasaní celkovej atmosféry. Tento rok je špeciálny pretože práve na Deň 0 na Balaton Sound vystúpia Macklemore & Ryan Lewis,  Oliver Heldens, Alan Walker, Madcon a ďalší, ktorých mená budú oznámené čoskoro. Preto neváhaj pri výbere vstupenky a zaobstaraj si 5 dňovú vstupenku, ktorá zahŕňa aj tento warm upový júlový deň, na ktorý si môžeš zabezpečiť aj dňovú vstupenku.

Tip: Ak chces mať svoj zážitok na Balaton Sounde čo najdlhší môžeš využiť možnosť skoršieho príchodu už počas 5. Júla. Možnosti si prever tu: https://balatonsound.sk/tickets/category/camping#webshop-app-sticky

Vy máte ešte stále možnosť si zakúpiť ako 4 tak i 5 dňové vstupenky za zľavnenú cenu iba do 15. marca, vyhradne cez: www.balatonsound.sk

Zdroj: Balaton Sound