4 Elements_FM – 10. Výročie Celebration Párty – Final line up!

Už 18. Apríla budete mať jedinečnú príležitosť osláviť spolu s nami v bratislavskom Ateliéri Babylon 10. výročie vysielania programu o tanečnej hudbe 4 Elements  vysielanom na Rádiu FM. Pri tejto príležitosti sa však okrem dvoch zahraničných headlinerov Jaya Lumena z Maďarska a Hollena z Talianska predstaví aj zostava niekoľkých domácich jazdcov.

Nielen headlineri, ale často krát práve tí, ktorí dotvárajú atmosféru sú nemenej dôležitý pre atmosféru a priebeh párty ako takej. Pri počte djov, ktorých dnes na Slovensku máme preto nebolo uplne jednoduché vybrať tých správnych. Každopádne ti , ktorí boli nominovaní boli vybratí nielen pre svoje skúsenosti na podobných tipoch párties, hudobný prehľad, ale hlavne pre schopnost zabaviť vás v tom ktorom čase, pre ktorý sú určení.

Subgate vs. Slavo C.

Táto dvojica bola zostavená premiérovo práve pre udalosť oslavy narodenín 4 Elements_FM. Pražský Dj Subgate, ktorý odštaroval svoju kariéru v r. 2001 mal už od začiatku našliapnuté správnym smerom a stal sa čoskoro obľúbeným djom svojho regiónu. Avšak ešte určite vtedy netušil, že v roku 2013  v Českej Republike pomaly neprebehne párty s účasťou zahraničného headlinera na ktorej by nehral! Medzi tieto mená sa rátajú aj autority ako Anthony Rother, Uto Karem, Anja Schneider, Johannes Heil. Sebastian Leger, Stefano Noferini, Karrote, Oliver Klein, alebo samotný Carl Cox. Aj vďaka tomtuo kreditu dnes patrí Subgate k jedným z navyťaženejších djov v Českej Republike. Schopnosť prispôsobiť sa publiku, ale aj celkovej atmosfére tej ktorej párty zohrala dôležitosť aj pre kombinácii s jeho slovenským djským kolegom.

Subgate pic

Slavo C. Je djským matadorom, ktorý má za ostatných niekoľko rokov odplávané predovšetkým vo vodách techna viac ako dosť. S množstvom hraní za svojim opaskom ako doma, ale aj v Českej Republike, či už na festivaloch alebo v kluboch dospel k značnej variácii svojich setov. Od schopnosti priložiť polienko na oheň v správnom čase až po hĺbavé beaty, ktoré vás privedú do exstatických stavov.

Slavo C. 

Aj vďaka vyššie uvedeným slovám si môžete byť istí, že práve táto dvojica bude tou správnou, ktorá vás bude schopná zabaviť po headlineroch až do víťazného konca.

Tomin Tomovic

Tomin sa za ostatných niekoľko rokov možno aj vďaka častým návštevám párties u našich južných susedov, vypracoval na jedného z najkompetentnejších warm upových odborníkov na Slovensku. Jeho schopnost priviesť publikum prostredníctvom svojich hypnotických trackov do toho správneho bodu z ktorého sa môže odraziť nasledujúci dj je fenomenálna. Aj vďaka tejto odbornosti a citu pre hudbu sa čoraz častejšie objavuje práve v tejto úlohe na mnohých párties po Slovensku. Okrem toho čoraz častejšie prehovára k svetu prostredníctvom svojej produkcie a aj ako promotér.  Kombinácia týchto okolností je ideálnym predpokladom, aby vás Tomáš rozohrial na správnu prevádzkovú teplotu, z ktorej už nebude návrat!

Tomin_resized

Juraj Grafik

Djský majster, ktorého netreba predstavovať žiadnemu slovenskému djovi, pretože väčšina používa svoje technické náradie práve z ustanovizne tohto pána. Okrem toho, ste ho však mohli v minulosti počuť aj v éteri Rádia Sity, kde niekoľko rokov viedol svoj program o tanečnej hudb. Juraj Grafik je však aj  neúnavný kreator viacerých párties, work shopov, ale aj nocí v bratislavských kluboch. Avšak je to predovšetkým mnoho ročná skúsenosť za pultom a prehľad v moderných djských technológiách, ktoré sú zárukou kvalitne prevedeného performance, ktoré môžete od Juraja Grafika počas tejto noci s určitosťou očakávať.

juraj_grafik_foto

Ak chcete mať aktuálne info o tom čo všetko pre vás na párty k 10. yýročiu  4 Elements_FM pripravujeme, nie je nič ľahšie ako sa stať účastníkom tejto mimoriadnej udalosti. 

https://www.facebook.com/events/1425091647720935/

Print

Zdroj: 4 Elements