4 Elements: Wichytawacs, John Digweed!

Počas nadchádzajúceho veľkonočno piatkového večera máme pre vás pripravené množstvo tanečných kúskov, ktoré sú však ešte príjemnejšie iba na také ľahké počúvanie. Odpálime si opäť čosi aj z domácich vydavateľstiev, robiacich dobré meno Slovensku.

O dobré meno pri budovaní povedomia o tanečnej hudbe sa stará portál, ktorý oslavuje čo nevidieť 5-ročnicu svojho pôsobenia. My sme sa pri tejto príležitosti spojili s jeho reprezentantom Djom Wichytawacsom, ktorý pre 4 Elements namiešal exkluzívny mix. Pripravený je pre vás voľný vstup v súťaži na Plus Mínus párty v Brnenskom Boby Centre a čerstvé informácie o 4 Elements_FM night v mesiaci apríl.

John Digweed a jeho live set z uplynulej soboty, ktorý odohral na mega dance párty Time Warp v Nemeckom Mannheime stojí za vypočutie až do samého záveru.

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET